HP 15-dw3019nq, laptop cu Core i5 pe 10 nm

Laptopurile noi sunt puțin mai scumpe deoarece oferă SSD-uri rapide, dar și procesoare pe 10 nm care sunt mai eficiente. HP 15-dw3019nq este un model recent lansat și vedem noua platformă de la Intel cu procesorul Tiger Lake și placa video Iris Xe Graphics. Chiar dacă aveți un Core i5, acesta are performanțe similare cu cele ale unui Core i7 din generațiile precedente. Aș putea spune că are un preț justificat și chiar nu este nevoie de un laptop mai scump. Va fi o investiție inteligentă deoarece nu sunt necesare îmbunătățiri la configurație.

Dacă nu ați mai avut un laptop, trebuie să știți că aveți nevoie de câteva periferice – mouse, router wireless și boxe (dacă ascultați muzică și vizionați filme). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt următoarele: procesor Intel Core i5 1135G7, memorie RAM de 8GB, SSD de 512GB și placă video Intel Iris Xe Graphics. SSD-urile noi sunt rapide și aplicațiile pornesc instant, aproape ca și pe o tabletă. Merită să faceți o schimbare și modelul prezentat sus merită încercat în special că este oferit de un brand cunoscut. Dacă nu vă convine ceva la configurația acestuia, atunci puteți alege chiar și o serie multimedia cum este cea Pavilion ori Envy, dacă bugetul vă permite un model premium.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt excelente pentru un laptop office și poate că nici nu vă doriți mai mult. Nu-i lipsește nici un port astfel că puteți conecta orice gadget și periferic la acest laptop. Noile laptopuri HP sunt competitive și oferă dotări excelente, poate că nici nu mai sunt necesare perifericele menționate anterior. Autonomia bateriei este satisfăcătoare și diferă în funcție de stilul de utilizare al laptopului (setări alese și conținut redat).

HP 15-dw3019nq are o greutate de numai 1.75 kg pentru a fi transportat mai ușor și dimensiunile sunt destul de reduse, dar tot nu se poate compara cu un ultraportabil de top. Sistemul de operare instalat este Windows 10 S și este ideal pentru tineri, dar poate că nici nu aveți vreo preferință.

Te-ar mai putea interesa