HP 15-dw3015nq, laptop negru pentru taskuri zilnice

Laptopul HP 15-dw3015nq este ceva mai performant decât restul deoarece are unul dintre cele mai avansate procesoare de la Intel, adică vorbim de un i7 Tiger Lake. Când vorbim de cele mai noi procesoare mai avansate, de fapt vorbim de tehnologii de fabricație mult mai bune (10 nm, respectiv 7 nm). SSD-ul clasic a fost înlocuit de unul mult mai rapid și compact, iar instalarea sa este destul de simplă (în caz că pe viitor doriți unul mult mai mare).

Nu cred că aveți nevoie de mai mult spațiu deoarece mult conținut este deja pe internet și sunt servicii de stocare în cloud. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația sa este una de tip office și consider că este de ajuns pentru ce aveți de gând să faceți pe el. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre procesor, ei bine, este vorba de Core i7 1165G7. Ecranul laptopului joacă un rol important deoarece nu veți mai avea un monitor, iar specificațiile sale sunt bune. Vedem îmbunătățiri în fiecare an la acest capitol, pentru că acest capitol este destul de important.

Conținutul video este redat fără probleme cu acea placă video integrată și nu este necesară una de la NVIDIA. Poate că în trecut vedeam multe laptopuri office/multimedia cu plăci video dedicate cu performanțe modeste, însă acum nu mai e nevoie de ele pentru că configurațiile sunt echilibrate. Nu veți găsi multe recenzii la laptopuri deoarece sunt disponibile pentru o perioadă de timp scurtă și nu trebuie să vă faceți griji de fiabilitate, pentru că vorbim de un producător cu experiență. Un laptop similar, dar cu un design diferit este HP 15-dw3014nq.

Concluzie

Laptopurile au devenit tot mai portabile pentru că și componentele au scăzut mult în dimensiuni și anumite dotări, considerate inutile, au fost eliminate. HP 15-dw3015nq are o greutate scăzută, o conectivitate decentă, un design plăcut, nu sunt necesare upgrade-uri viitoare. Poate că un minus ar fi lipsa sistemului de operare, însă acesta se instalează ulterior și trebuie să verificați dacă ultima versiune este compatibilă (11).

Te-ar mai putea interesa