HP 15-dw3014nq, laptop cu SSD generos

Laptopul din imagine seamănă mult cu alte serii de la cest brand, doar că la interior vedem diferențe. HP 15-dw3014nq are cele mai nou procesor Intel Core i7 și un SSD foarte mare. Bineînțeles, nu vorbim de unul de 1TB deoarece ar influența prea mult prețul, ci unul de 512GB. Doar laptopuri de top și cel de gaming necesită mai mult spațiu de stocare, însă și așa nu prea aveți ce să țineți pe el. Fișierele media pot fi stocate pe un hard disc sau SSD extern (depinde de bugetul vostru), care ulterior poate fi conectat chiar și la un TV sau alt laptop.

Nici nu pare a fi mare deoarece avem un ecran cu margini subțiri și tastatura ajunge aproape până la margini, însă ecranul de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un procesor atât de performant cum este Core i7 1165G7 ar fi perfect pentru mai orice task, însă excludem jocurile care au cerințe ceva mai mari. Vorbim de o serie de procesoare mai nouă care oferă o eficiență superioară și sunt însoțite de placa video Iris Xe. Nu aveți nevoie de nimic în plus, adică nu trebuie să măriți memoria RAM ori spațiul de stocare. Consider că oferă exact cât aveți nevoie, însă și un Core i5 ar fi fost de ajuns. HP Pavilion 15-eh1036nq este ceva mai ieftin pentru că are un Ryzen 5.

Conectivitatea este aceiași indiferent de model, însă unele pot oferi niște porturi în plus sau tehnologii fără fir mai avansate (versiuni mai noi). Porturile USB sunt cele mai importante pentru că mai orice gadget are această interfață, însă tipul poate fi altul (standard sau de tip C). De aceea există tot felul de cabluri care pot fi folosite pentru conectare.

Concluzie

HP 15-dw3014nq este un model nou care îl puteți pune pe listă și veți observa că performanțele sunt chiar impresionante, nici nu este nevoie de o serie mai avansată dacă nu vă doriți ceva special. Înlocuiește cu succes un desktop PC și nu este nevoie de un ecran mare pentru că veți sta aproape de el și specificațiile sale sunt mulțumitoare.

Te-ar mai putea interesa