HP 15-dw3003nq, laptop cu i7 și 16GB RAM

HP 15-dw3003nq vine ca o alternativă cu procesor Intel la HP Pavilion 15-eh1031nq și reprezintă un laptop office care poate fi utilizat și de oamenii de afaceri. Spre deosebire de alternativa cu AMD, acesta are o capacitate de memorie mai mare. Este vorba despre o cantitate de 16 GB RAM DDR4.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un dispozitiv care se va descurca foarte bine la sarcini costisitoare care nu implică editări video sau jocuri.
Cred că vedeți din imagine că e un laptop de culoare gri deschis. În felul acesta cred că va fi alegerea perfectă pentru cei care s-au săturat de laptopuri negre.

Pro: Printre principalele motive care fac ca achiziția să merite se numără autonomia de 7 ore și greutatea de 1,8 kg. În acest fel putem spune că portabilitatea este una mult peste medie.
Procesorul care echipează dispozitivul este un i7 cu 4 nuclee, acesta având integrat un cip grafic Iris Xe.
Ecranul e unul normal de 15 inch, cu rezoluție full HD, panou IPS și strat antireflex.
Stocarea e una mai mult decât suficientă deoarece e vorba despre un SSD cu capacitate de 1 TB.
Și la capitolul conectivitate stă bine deoarece are HDMI, 3 porturi USB, cititor de carduri, rețea gigabit și wireless ac.

Contra: Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat și nici nu are placă video cu memorie proprie.

Recomand laptopul HP 15-dw3003nq celora care vor un produs de calitate de la un producător de top. De pe urma specificațiilor tehnice cred că v-ați dat seama că nu e un laptop pentru sarcini care presupune editări video și diverse prelucrări costisitoare. E mai mult un laptop pentru editat documente și navigat pe Internet.

Te-ar mai putea interesa