HP 15-dw1032nq, laptop cu HDD de 1TB

Laptopurile noi vin cu SSD-uri cu capacitate de 256GB și de 512GB, doar că nu sunt acele varianta SATA, ci sunt M.2 (se montează pe placa de bază). HP 15-dw1032nq nu este unul dintre acestea și poate că v-ar interesa deoarece oferă un spațiu de 1TB la un preț foarte bun. Dacă obișnuiți să stocați foarte pe laptop/PC atunci aveți nevoie de un hard disc generos, dar și SSD-uri pot avea capacități similare. Prețurile sunt diferite când vorbim de un SSD deoarece performanțele sunt mult peste ale unui HDD, dar poate că nu copiați foarte de date.

Designul este unul modern cu margini subțiri la ecran, dimensiuni mai redus, dar și o greutate de 1.7 kg. Observ că greutatea și grosimea scad cu fiecare generație, însă depinde și de ce serie discutăm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului este una office, adică vedem componente accesibile, dar de ajuns pentru ce veți face pe el. Nu avea sens o placă video dedicată ținând cont de anumite aspecte (restul componentelor și tehnologiile incluse). Multe laptopuri vin doar cu Free DOS, astfel că utilizatorul trebuie să aleagă și să instaleze sistemul de operare dorit. Oricum, cred că veți alege Windows 10 Home deoarece este o alegere bună și este ideală pentru acasă.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine și poate că nici nu vă doriți un laptop pe altă culoare. Avem porturi USB 3.1, HDMI, USB tip C, LAN, port LAN , WiFi ac etc. Conectivitatea este excelentă și diferă în funcție de seria leasă, poate că altele au un port în plus sau puțin mai avansat. Să știți că multe laptopuri scumpe nu mai vin cu portul LAN deoarece sunt prea subțiri, dar poate fi folosit un adaptor. Rezoluția ecranului este una Full HD, astfel că scrisul se vede mult mai bine și imaginile sunt mai detaliate.

HP 15-dw1032nq putea fi puțin mai accesibil ținând cont de componentele oferite, însă prețurile laptopurilor au crescut în ultimul an deoarece a crescut mult cererea pentru acestea. Bineînțeles, acest brand oferă și alte soluții. De exemplu. un laptop cu AMD Ryzen la un preț ceva mai mare și capacitatea de stocare este asigurată tot de un HDD de 1TB.

Te-ar mai putea interesa