HP 15-dw1031nq, laptop alb cu Celeron

Pentru persoanele interesate de un laptop pentru acasă recomand modelul HP 15-dw1031nq. Acesta e un model din categoria office deoarece e echipat cu procesor Celeron N4020 cu două nuclee.
Pentru ca sarcinile de birou să ruleze fin are SSD și memorie RAM capacitate 4GB.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un dispozitiv numai bun pentru școala online ori sarcini care nu necesită prea multă putere de procesare.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15-dw1031nq e unul cu procesor Intel Celeron care scoate 1607 puncte la benchmark. Acest tip de procesor are și cip grafic integrat model Intel UHD.
Memoria RAM e una suficientă în cantitate de 4GB, iar pentru stocare se folosește de un Solid State Drive de 256GB.
Ecranul dispozitivului e de 15,6 inci cu rezoluție FHD și finisaj anti-glare.
Stă mai mult decât decent pe partea de conectică și porturi întrucât are 3 USB, LAN, wireless ac, HDMI și altele.
Portabilitatea e bună deoarece are o greutate de 2,2kg și baterie de 3 celule. Producătorul menționează pe site-ul său că bateria poate să țină și 10 ore, dar eu zic că va ține vreo 4 ore.

Aspecte negative există, cele mai importante fiind că nu are Windows preinstalat și că procesorul putea fi Pentium sau ceva de genul.

Per ansamblu acest laptop e pentru navigat pe Internet, școala online și alte sarcini care nu necesită un laptop cu performanțe foarte bune.
Despre producătorul HP trebuie scris că e unul de top, fiind apreciat de segmentul business cât și de cei care vor un laptop pentru acasă (home use).
În cazul în care vreți un model mai performant atunci vă recomand un Pavilion.

Te-ar mai putea interesa