Hp 15-dw1016nq, laptop cu Pentium Gold 6405U

Hp 15-dw1016nq e un laptop cu procesor Pentium Gold 6405U şi se adresează persoanelor interesate de ceva pentru sarcini office. Un astfel de laptop va fi mai mult decât suficient pentru navigat pe net, vizionat filme şi ascultat muzică. Pot spune că e o variantă superioară a modelului cu AMD 3020e.

Laptopul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu procesor dual core capabil în a scoate 2348 puncte la cpubenchmark.
Din poză se poate vedea că e un model de culoare argintie şi cu ecran normal de 15,6 inci.


Păreri pro şi contra

Modelul Hp 15-dw1016nq e unul cu ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare. Legat de ecran trebuie să adaug că are margini înguste aşa încât ecranul pare mai mare.
Memoria RAM a acestui dispozitiv e de 4GB tip DDR4, iar stocarea e una de 256 giga. E vorba despre stocare pe SSD.
Are şi web cam capabil în a filma la calitate HD aşa încât să poată fi utilizat la diverse conversaţii.

Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, dar are cip grafic Intel UHD integrat în procesor.
Nu are unitate optică, dar are multe porturi utile. Printre acestea se numără 3 porturi USB, card reader, LAN Gigabit, wireless ac, HDMI şi bluetooth.

De final pot spune că acest model e unul pentru acele persoane interesate de ceva simplu şi performant. În plus are şi o portabilitate bună deoarece are greutate de 1,8kg şi baterie care poate să ţină şi 10 ore. trebuie să adaug faptul că acest aparat are Fast Charge aşa încât să încarce 50 procente în 45 minute.

Te-ar mai putea interesa