HP 15s-eq1060nq, laptop cu AMD 3020e

HP 15s-eq1060nq e un laptop pentru acasă care va fi mai mult decât suficient pentru sarcini office. Este echipat cu procesor AMD tip dual core, iar pe partea de memorie RAM are o cantitate de 4GB.
Cu acest laptop te poţi uita la filme, naviga pe Internet şi asculta muzică. Nu e un model pentru jocuri sau ceva de genul.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv aspectiv şi al dotărilor.
Din poza de alături


Păreri pro şi contra

AMD 3020e e un procesor dual core cip grafic Radeon. Scoate 2639 puncte la cpubenchmark ceea ce ne arată că e la nivelul unui procesor Pentium.
Ecranul acestui model HP 15s-eq1060nq e unul de 15,6 inci cu rezoluţie HD, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Precum în cazul altor laptopuri de la acest producător şi acesta are o portabilitate bună deoarece are o greutate redusă de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 7 ore.
Nu are unitate optică, dar are multe porturi utile printre care se numără HDMI, 3 porturi USB, card reader, bluetooth şi wireless ac.
Se poate instala Windows 10 de pe un stick USB 3.0, iar eu recomand varianta Home.
Spaţiul de stocare e de 256GB, iar dacă vreţi mai mult atunci puteţi apela la un hard extern sau la cloud storage.

Un astfel de laptop e pentru cei interesaţi de un model pentru acasă cu care să citească ştiri de pe Internet, să vizioneze filme şi să asculte muzică. Se pot edita documente şi o să vedeţi că productivitatea e mult mai bună decât cea de pe un telefon sau tabletă.
În privinţa memoriei RAM de 4GB pot spune că e una suficientă şi veţi vedea că laptopul va rula fluent orice sarcină office.