HP 15s-eq1060nq, laptop cu AMD 3020e

HP 15s-eq1060nq e un laptop pentru acasă care va fi mai mult decât suficient pentru sarcini office. Este echipat cu procesor AMD tip dual core, iar pe partea de memorie RAM are o cantitate de 4GB.
Cu acest laptop te poţi uita la filme, naviga pe Internet şi asculta muzică. Nu e un model pentru jocuri sau ceva de genul.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv aspectiv şi al dotărilor.
Din poza de alături


Păreri pro şi contra

AMD 3020e e un procesor dual core cip grafic Radeon. Scoate 2639 puncte la cpubenchmark ceea ce ne arată că e la nivelul unui procesor Pentium.
Ecranul acestui model HP 15s-eq1060nq e unul de 15,6 inci cu rezoluţie HD, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Precum în cazul altor laptopuri de la acest producător şi acesta are o portabilitate bună deoarece are o greutate redusă de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 7 ore.
Nu are unitate optică, dar are multe porturi utile printre care se numără HDMI, 3 porturi USB, card reader, bluetooth şi wireless ac.
Se poate instala Windows 10 de pe un stick USB 3.0, iar eu recomand varianta Home.
Spaţiul de stocare e de 256GB, iar dacă vreţi mai mult atunci puteţi apela la un hard extern sau la cloud storage.

Un astfel de laptop e pentru cei interesaţi de un model pentru acasă cu care să citească ştiri de pe Internet, să vizioneze filme şi să asculte muzică. Se pot edita documente şi o să vedeţi că productivitatea e mult mai bună decât cea de pe un telefon sau tabletă.
În privinţa memoriei RAM de 4GB pot spune că e una suficientă şi veţi vedea că laptopul va rula fluent orice sarcină office.

Te-ar mai putea interesa