HP 15-dw1010nq, laptop cu Pentium N5030

HP 15-dw1010nq e un calculator portabil de culoare argintie pentru persoanele care vor ceva pentru acasă. E echipat cu tehnologie utilă și componente suficient de puternice pentru a vedea filme HD și a naviga pe net.
E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat din clasa premium pentru sarcini de tip office. Poate că din poză pare a fi un model de culoare albă, însă producătorul menționează că e vorba despre culoare natural silver.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15-dw1010nq e unul cu procesor Pentium N5030 care are 4 nuclee așa încât să facă față cât mai bine sarcinilor mai complexe. Acesta e echipat și cu cip grafic Intel UHD 605.
Ecranul e unul clar cu rezoluție FHD, diagonală de 15,6 inci și strat anti-reflex.

În privința memoriei și stocării trebuie scris că e vorba despre 4GB memorie RAM și stocare pe HDD de 1 TB.
Stă bine la capitolul porturi deoarece are 3 USB, HDMI, LAN, card reader, wireless ax și bluetooth.
Portabilitatea aparatului e una ok, fiind vorba despre o greutate de 1,76 kg și o baterie cu 3 celule care poate să țină și 3-4 ore. Producătorul menționează o autonomie de maxim 10 ore.
Există și unele aspecte negative precum lipsa sistemului de operare și că nu are SSD. Recomand să instalați Windows 10. Iar, dacă vreți să-l faceți mai rapid atunci puteți monta un SSD în locul HDD-ului, iar HDD-ul într-un rack extern… sau ceva de genul.
Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva de calitate.

Eu zic că o să fie mai mult decât suficient pentru filme, școala altfel și lucru de acasă (dacă presupune editări de documente).
Dacă vreți ceva mult mai performant atunci recomand să vă orientați înspre ceva cu i5, i7 sau Ryzen precum acest Pavilion 15-eg.

Te-ar mai putea interesa