HP 15-dw1008nq, laptop cu Celeron și hard de 1TB

HP 15-dw1008nq e un laptop pentru sarcini office în cazul în care sunteți interesați de ceva cu portabilitate bună și performanțe decente. Încă de la început trebuie să subliniez faptul că acest model e pentru acele persoane interesate de un notebook PC pentru navigat pe Internet, ascultat muzică și vizionat filme HD. Nu e un laptop pentru jocuri sau pentru editări video.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model ok pentru școala online sau lucru de acasă. Din imaginea alăturată se poate vedea că are o culoare caracteristică HP, adică natural silver (argintiu).

Păreri pro și contra

Modelul HP 15-dw1008nq e echipat cu procesor Celeron N4020 care e unul cu două nuclee și în felul acesta scoate 1606 puncte la benchmark. E un model relativ nou deoarece a fost lansat pe piață în primul sfert al anului 2020. Acesta are integrat și cip grafic Intel UHD.

Pe partea de ergonomie stă foarte bine deoarece are ecran cu strat anti-reflexie și greutate redusă de 1,8 kg.

Memoria e una suficientă, fiind vorba despre RAM capacitate 4GB și stocare pe HDD de 1TB. Dacă vreți să-l faceți mai rapid atunci o puteți face prin montarea unui SSD.

Stă bine pe partea de conectivitate deoarece are 3 porturi USB, HDMI, card reader, LAN Gigabit, wireless ac și bluetooth.

Lucruri care nu sunt prea bune sunt lipsa plăcii video cu memorie dedicată, că nu are SSD, procesorul care nu e Pentium și că nu are sistem de operare preinstalat.

Modelul acesta e pentru persoanele cu un buget redus care sunt interesate de ceva calitativ. Se va descurca de minune la sarcini office simple, iar fiabilitatea bună în va face utilizabil și peste 5-6 ani.
Dacă vreți o alternativă atunci vă recomand acest model 15-dw.

Te-ar mai putea interesa