HP 15-da2049nq, notebook office cu i3-10110U

Laptopul HP 15-da2049nq e unul din categoria office care se adresează ceora care vor un laptop fiabil pentru divertisment ori lucru. Cu un astfel de laptop poţi să te uiţi la filme, să asculţi muzică, navighezi pe Internet şi editezi documente. Nu e un laptop potrivit pentru jocuri deoarece are 4GB memorie RAM, iar cipul grafic e unul integrat fără memorie proprie.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop cu un ecran superb de 15,6 inci deoarece are panou IPS şi rezoluţie FHD (1920×1080 pixeli).


Păreri pro şi contra

HP 15-da2049nq e un laptop echipat cu procesor i3-10110U care are două nuclee. Acesta e unul foarte performant întrucât scoate 4095 puncte la benchmark. Precum restul procesoarelor moderne şi acesta e deosebit prin faptul că are cip grafic integrat care ţine loc de placă video.
Cum am scris mai sus şi cum ne-au obişnuit cei de la HP, ecranul e unul la superlativ. E foarte clar şi va fi foarte plăcut ăs vezi un film pe el.
Memoria RAM e de 4GB. Puţin, dar suficient. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre capacitatea de stocare de 256GB pe SSD.

Precum oricare alt laptop modern nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb stă foarte bine pe partea de porturi deoarece are 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless N şi bluetooth.

Portabilitatea e decentă cu o gretuate de 1,9kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore. Media cred că e undeva la 3-4 ore.

Deoarece nu vine cu sistem de operare vă recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB 3.0. Alte sisteme de operare nu vor rula aşa de bine, iar la Windows 7 nici să nu vă gândiţi să-l instalaţi că nu are rost (nu va funcţiona).

Dacă vreţi ceva similar, dar mai performant, atunci vă recomand modelul acesta.

Te-ar mai putea interesa