HP 15s-eq1028nq, laptop albastru cu procesor Ryzen 7

Laptopurile sunt mult mai populare decât desktopurile pentru că oferă un hardware avansat, dar și dotări excelente. HP 15s-eq1028nq este un model care l-aș recomanda oricărui utilizator în special dacă dorește să-l folosească pentru taskuri zilnice: navigare web, redare media și programe diverse. Chiar dacă procesoarele AMD sunt mai bune decât cele Intel la anumite capitole, nu prea le-aș folosi pentru gaming fără o placă video dedicată. Bineînțeles, pot fi jocuri cu cerințe hardware mici și care pot rula aproape pe orice configurație nouă.

Arată foarte bine pe albastru și tastatura a rămas neagră ca la alte variante (gri/argintii), dar poate că vă interesează doar componentele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 15s eq0081nq

Evident, vă întrebați cât de performant este acel Ryzen 7 și cu ce procesor Intel poate fi comparat. Ei bine, este un procesor AMD cu 8 nuclee, tehnologie de fabricație pe 7 nm și placă video Radeon, iar scorul de performanță este superior unui procesor Intel i7. Merită să faceți o schimbare și să încercați ceva nou, nu veți fi dezamăgiți. Sistemul audio este unul stereo și tot nu poate înlocui boxe clasice deoarece este o diferență semnificativă de putere.

Păreri pro și contra

Sunt câteva motive pentru care pus pe lista de dorințe: autonomie bună (mod office), porturi excelente, greutate redusă, arată bine, hardware avansat, totul se mișcă rapid datorită SSD-ului și instalarea Windows-ului durează puțin. Îl puteți îmbunătăți dacă vă doriți mai multă memorie RAM sau spațiu de stocare, dar eu consider că oferă exact cât aveți nevoie. Ecranul este Full HD și oferă numeroase detalii, iar unghiurile de vizibilitate sunt satisfăcătoare pentru că SVA (similar cu IPS).

HP 15s-eq1028nq este unul dintre numeroasele soluții oferite de acest brand și care nu va fi disponibil foarte mult timp, de aceea nu trebuie să stați pe gânduri. Lipsa portului LAN nu este o noutate, deoarece tot mai multe laptopuri vin fără acest conector. Laptopurile sunt tot mai subțiri și nu mai este loc pentru anumite dotări care nu sunt esențiale. Sunt adaptoare accesibile dacă aveți nevoie neapărat de un anumit port.

Te-ar mai putea interesa