HP 15-da2046nq, laptop cu i5-10210U şi SSD de 256GB

HP 15-da2046nq e un notebook PC modern echipat cu procesor i5-10210U şi SSD aşa încât toate sarcinile să ruleze fluent. E un laptop din clasa office în principal datorită faptului că are un procesor i5 şi cip grafic integrat.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care se va descurca bine la navigat pe Internet, ascultat muzică şi editări de documente.
Din poza alăturată se poate vedea că e un model de culoare neagră cu tastatură numerică în partea dreaptă.


Păreri pro şi contra

Ecranul laptopului HP 15-da2046nq e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, panou IPS şi strat anti-glare. În acest fel o să avem parte de vizionare plăcute a filmelor Full HD.
Memoria sistemului e una de 4GB, iar stocarea e una de 256 de giga. Dacă doriţi ceva cu mai multă memorie RAM atunci acest HP ar fi o soluţie.
Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi USB, HDMI, card reader şi LAN Gigabit. Conectivitatea wireless este de tip N.

Din punct de vedere al caracteristicilor şi dotărilor acest laptop e la nivelul anilor 2019-2020 şi o să fie actual încât 3-5 ani… pentru sarcini office.
Portabilitatea aparatului e una ok prin faptul că are o greutate redusă de 1,9kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore.

Per ansamblu acest model e unul foarte bun la şcoala online şi lucru de acasă din toate punctele de vedere. Nu e un laptop pentru jocuri deoarece îi lipsesc placa video dedicată şi nu are procesor i7.
Producătorul HP e unul de top pentru persoanele cu buget redus şi vor un laptop de lucru. HP este printre numele preferate când e vorba despre un laptop business, iar acest lucru se datorează faptului că au o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa