HP 15-da2005nq, laptop cu Intel Core i7 Comet Lake

Sunt laptopuri ceva mai performante pentru cei ce folosesc aplicații speciale, adică au cerințe hardware mai avansate. Laptopul HP 15-da2005nq oferă unul din cele mai noi procesoare de la Intel și este vorba de o serie avansată – Core i7. Procesorul este cea mai importantă componentă a unui gadget, iar aceasta poate afecta cel mai mult prețul. Să nu neglijăm nici restul hardware-ului, iar în cazul variantei de jos este vorba de 8GB RAM și SSD de 512GB.

Construcția laptopului nu pare să fie mult schimbată și vedem aceleași porturi ca pe serii precedente, iar dimensiunile au rămas neschimbate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O placă video Intel poate fi de ajuns chiar și dacă vreți să vizionați conținut video de calitate, dar nu și când rulați jocuri. Acum discutăm despre un laptop office care poate fi folosit zi de zi și care suportă mici îmbunătățiri în caz că nu sunteți mulțumiți de actualul hardware. Un mouse poate crește productivitatea iar touchpadul poate fi folosit doar când nu vă aflați la birou. Acest laptop este un foarte bun exemplu, iar voi puteți alege chiar și alt laptop dacă vreți un design ceva mai modern.

Păreri pro și contra

Vorbim de un laptop performant care poate fi folosit zi de zi și îl puteți lua chiar și la locul de muncă pentru că procesorul Core i7 rulează orice aplicație. Aveți 8GB RAM pentru ca voi să puteți face și puțin multitasking, iar conectarea unui monitor se poate face cu ajutorul unui cablu HDMI. Laptopul oferă un ecran cu panou IPS care oferă o imagine bună, deoarece unghiurile de vizibilitate sunt generoase.

HP 15-da2005nq are un preț mult mai mare decât al altor modele cu Core i5, de aceea puteți alege o altfel de configurație dacă nu vreți să cheltuiți atât de mult. Conectivitatea este excelentă, după cum am și menționat anterior și nu-ui lipsește absolut nimic. Ultraportabilele nu oferă atât de multe porturi și le lipsesc conectorul LAN, astfel că trebuie să alegeți un adaptor sau folosiți WiFi-ul (este necesar un router wireless).

Te-ar mai putea interesa