HP 14s-fq0006nn, laptop performant și mic cu Windows 10

Laptopul HP 14s-fq0006nn este un model decent pentru ce oferă în acest buget, iar față de altele, cel de jos oferă un procesor Ryzen 7 4700U. Acesta este echivalentul unui procesor Core i7 de la Intel, doar că oferă specificații mai bune. Din imaginea de jos se vede că este ceva mai compact și ecranul măsoară 14 inci, iar rezoluția rămâne la fel de bună – 1080p. Tastatura este ceva mai restrânsă pentru că nu are pe cea numerică din dreapta. Pentru mulți utilizatori este destul de inutilă pentru că nu lucrează cu cifre. Sunt laptopuri care au o tastatură numerică digitală și integrată în touchpad.

Finisajul este pe argintiu dar pot fi variante și pe negru sau cu un hardware mai accesibil, adică pot avea procesor Ryzen 5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand oferă și o variantă cu procesor Ryzen 5, doar că numele este diferit, dar poate că nu merită un astfel de compromis pentru că-l veți folosi mulți ani.

Păreri pro și contra

Este un model interesant și se adresează celor care vor un gadget cât mai portabil și care rulează un software popular, în acest caz este vorba de Windows 10. Porturile sunt diversificate și cele USB chiar sunt numeroase – două USB 3.2 și unul de tip C. Nu mai trebuie făcut nici un upgrade pentru că 16GB RAM este ajuns pentru orice tip de aplicați și un spațiu de stocare de 512GB ajunge pentru a stoca numeroase fișiere. Până la urmă este vorba de un SSD M2. foarte rapid și care oferă viteze superioare. Majoritatea laptopurilor sunt compacte însă, unele serii impresionează și la alte capitole – dotări, performanță și design.

HP 14s-fq0006nn poate fi ales chiar și de companii deoarece are Windows licențiat, un design destul de plăcut și performanțe satisfăcătoare pentru uz office. Procesoarele AMD pot fi de două tipuri când vine vorba de platformele mobile – office și gaming, iar mai sus avem o variantă office cu un consum mai mic de energie pentru a vă bucura de mai multe ore de navigare web, aplicații și alte tipuri de taskuri.

Te-ar mai putea interesa