ASUS VivoBook K413FA, laptop office bun

ASUS VivoBook K413FA poate fi găsit în două culori – argintiu/auriu și negru, iar hardware-ul este același. Motiv pentru care prețurile pentru ambele modele este la fel. Se vede că îi lipsește tastatura numerică din dreapta pentru că este ceva mai mic, adică are un ecran de 14 inci. Chiar și greutatea a scăzut mult și din lateral se poate vedea designul de tip aripă de avion, dar și numeroasele porturi. Chiar dacă este mai mic decât multe altele, numărul de porturi rămâne neschimbat. Totuși, portul LAN nu a putut fi introdus deoarece este puține și de aceea puteți folosi un adaptor în acest sens.

Din imaginea de jos se poate vedea varianta pe negru, iar varianta prezentată nu are cititor de amprentă, dar are tastatură iluminată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul cu margini subțiri este un IPS modern cu rezoluție generoasă pentru ca voi să puteți alege și conținut 1080p. Are suprafață mată ca lumina să nu se reflecte din acesta, iar voi să aveți o vizibilitate bună indiferent de momentul zilei sau luminozitatea camerei.

Păreri pro și contra

Este echipat cu cel mai nou Core i3 de la Intel, adică este vorba de seria Comet Lake. Acesta are propria placă video Intel, care este integrată și o puteți folosi oricând pentru a rula conținut video. Portabilitatea este un plus și vorbim de o greutate de numai 1.4 kg. Are difuzoare Harman Kardon și tehnologie audio ICEpower pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Poate fi cadoul perfect pentru El/Ea, iar voi trebuie să alegeți doar culoarea potrivită.

ASUS VivoBook K413FA este un model reușit și de multe ori nu aveți nevoie de un ecran mult mai mare. Dacă unii sunt deranjați, pot conecta oricând un monitor sau TV la HDMI. Mi-ar fi plăcut să vă și pe această serie acel cititor de amprentă care ar fi ușurat autentificarea. Poate că nici nu obișnuiți să puneți parolă pe laptop, însă poate că-l veți folosi la locul de muncă sau unde sunt mai multe persoane în jur.

Te-ar mai putea interesa