HP 14s-fq0002nn, laptop de 14 inci cu Ryzen 5 4500U

Laptopurile mai mici sunt opțiuni ideale pentru cei care caută portabilitate, iar laptopul de jos este o alegere inspirată. HP 14s-fq0002nn este modelul din imagine și față de multe altele, are o configurație mult diferită. Mă refer la procesorul Ryzen 5 care l-am menționat în titlu și este destul de avansat. Evident, că nu veți încerca jocuri 3D pe el deoarece nu este o serie de gaming și nici nu este prezentă o placă video dedicată. A fost conceput pentru taskuri zilnice, cum ar fi: navigare web, aplicații office, redare de conținut video și altele.

Conectivitatea este un punct forte al laptopuri pentru că vi se oferă porturi diverse și tehnologii fără fir satisfăcătoare. Bineînțeles, la serii mai avansate sunt și porturi suplimentare, dar poate că nici nu căutați nimic în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu toate configurațiile AMD sunt pentru gaming, sunt și pentru uz office sau taskuri zilnice. Hard discul clasic și SSD-ul SATA au fost înlocuite de SSD-ruile M2 care se montează foarte ușor și nici nu ocupă mult spațiu pentru că sunt subțiri și mici.

Tehnologiile fără fir sunt foarte bune și vă puteți conecta mult mai ușor la internet fără a mai trage vreun cablu de rețea prin casă. Porturile laptopului sunt excelente și nu aveți nevoie de multe USB-uri de același fel, dar mai sunt și soluții pentru cei care au nevoie (hub-uri).

Păreri pro și contra

Are 16GB RAM ca să puteți face multitasking excelent . Se mișcă excelent cu acest hardware și aș putea spune că nu este nevoie de mai mult, deci nu mai trebuie să upgradați hardware-ul. Greutatea redusă este un punct forte al acestui laptop și mulțumește mulți utilizatori care călătoresc sau doar vor un gadget portabil. O configurație cu procesor AMD este o alegere bună în special că oferă performanțe apropiate de cele ale configurațiilor cu Intel.

HP 14s-fq0002nn este un model destul de reușit și nu este singurul, acest brand oferă numeroase laptopuri similare dar la prețuri diferite. Poate fi trecut pe listă în special că are și Windows 10 Home preinstalat (precum modelul 14s-fq0006nn de la HP), adică aveți un sistem de operare licențiat.

Te-ar mai putea interesa