HP 14s-dq2036nq, laptop mic cu Windows

Un laptop de dimensiuni reduse cu performanțe foarte ridicate este modelul prezentat mai jos, iar din numele său reiese că are un ecran de 14 inch – HP 14s-dq2036nq. Putem spune că vorbim de o serie premium doar după cum arată, plus că nu orice laptop are un procesor Core i7 Tiger Lake. L-aș recomanda elevilor și studenților în special că are acel Windows 11 Home S. pentru mediul business versiunea 11 Pro ar fi mai recomandată.

Nu aș considera că are un preț foarte mare ținând cont de configurația foarte performantă. Unii utilizatori ar avea nevoie de ceva mai mult spațiu de stocare, de aceea se pot gândi la o soluție externă (hard disk extern). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 14s dq2008nq

Merită sau nu merită cumpărat?

Cele mai multe configurații vin cu procesor Core i5 pentru a fi mai accesibile, iar performanțele sunt acceptabil. Totuși, un Core i7 ar fi o investiție mai bună dacă doriți să folosiți laptopul mai mulți ani. Astfel că nu veți simți nevoia să mai schimbați laptopul prea curând.

Ecranul rămâne neschimbat adică vorbim de aceeași rezoluție Full HD, luminozitate, rată de refresh și tip de panel. Doar la laptopurile de gaming vedem îmbunătățiri la mai toate specificațiile tehnice anterior menționate.

Laptopul se mișcă precum o tabletă deoarece folosește o memorie SSD de ultimă generație care se instalează foarte ușor pe placa de bază. Aceasta folosește o interfață PCI Express, adică este foarte compactă și se inserează întru un slot, ulterior se fixează cu un șurub.

Singurul minus ar fi lipsa tastaturii dominante care nu lipsește de pe seria Envy (HP Envy 14-eb0015nq), însă și așa nu cred că ați fi folosită prea des deoarece reduce semnificativ din autonomia bateriei. Cât timp lucrați la birou nici nu aveți nevoie de acest tip de iluminare al tastelor, deoarece se poate folosi o lampă de birou.

Concluzie

Dacă portabilitatea este importantă pentru voi atunci alegeți cu încredere un laptop portabil cu precum cel de sus, modelul numit HP 14s-dq2036nq. Acel ”s” din nume sugerează faptul că este un model ceva mai ușor (1.46 kg).

Te-ar mai putea interesa