Acer Aspire A514-54, laptop de 14 inci foarte performant

Modelul prezentat este unul de tip office și performanțele sunt excelente pentru dimensiunile sale. Acer Aspire A514-54 are un ecran de 14 inci cu margini subțiri, deci este foarte mic și greutatea este redusă – 1.7 kg. Este un model de top, motiv pentru care au fost folosite materiale de calitate și are numeroase dotări. Aș spune că este un model creat pentru segmentul business în special că are 16 GB RAM și un procesor Core i7 de ultimă generație (Tiger Lake pe 10 nm).

Pentru acest preț vi se oferă ce este mai bun pe piață și nu mai este nevoie de un PC. Pentru a mări spațiul de lucru, puteți conecta un monitor sau televizor la HDMI-ul laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului este una destul de interesantă iar procesorul este ceam ai importantă componentă – i7 1165G7. Nu este necesar nici un upgradat și puteți lucra pe el imediat după achiziție, că doar are sistem de operare. Chiar dacă are dimensiuni reduse, dotările sunt satisfăcătoare și lipsește portul LAN, dar vă puteți conecta la un router wireless cu WiFi 6 (viteza de transfer este foarte bună dacă sunteți în raza sa).

Păreri pro și contra

Finisajul argintiu dă un plus de eleganță laptopului și puteți alege un mouse fără fir pentru el dacă nu vă plac cablurile pe birou. Conectivitatea este excelentă, adică oferă numeroase porturi, dar și tehnologii fără fir. Dacă vă doriți un port în plus pentru că nu-l are sau poate că vă doriți mai multe de același tip, atunci puteți alege un adaptor. Windows 10 este preinstalat și nici nu aș recomanda alt sistem de operare pentru un așa laptop. Nu prea am ce să-i reproșez, doar că nu oricine și-l permite sau poate alții preferă un ecran mai mare în acest buget.

Acer Aspire A514-54 este echipat cu o baterie foarte bună care oferă o autonomie destul de generoasă. Vedem dotări speciale care nu trebuie neglijate – tastatură iluminată, cititor de amprentă și Kensington Lock. Astfel, puteți lucra în siguranță oriunde și securiza laptopul dacă îl folosiți la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa