HP 14s-dq1931nd, laptop portabil pentru elevi și studenți

Laptopurile pentru elevi și studenți trebuie să fie cât mai portabile, iar Windows 10 S nu trebuie să lipsească. HP 14s-dq1931nd este un astfel de laptop și față de altele acesta are un design compact și portabil – 1.46 kg. Bineînțeles este vorba de un hardware office care este de ajuns pentru a învăța, navigare web și aplicații simple. Acest model are un ecran cu rezoluție Full HD, iar diagonala de 14 inci este de ajuns pentru că nu veți sta departe de el.

O tabletă este mai ieftină doar că nu este vorba de același sistem de operare popular, iar tastatura fizică lipsește. Cu alte cuvinte, puteți învăța și lucra mai ușor de pe un laptop sau PC, doar că laptopul este un gadget portabil (are baterie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa are următoarele componente: procesorul Core i3 model 1005G1, memorie RAM de 4GB, SSD de 128GB, placă video Intel UHD (integrată). Performanțele laptopului sunt acceptabile pentru ce veți face pe el și nu este nevoie de un spațiu foarte mare cât timp nu-l veți folosi ca media player (redați filme și seriale). Unii utilizatori aleg un hard disc extern pentru a ține fișiere media și îl puteți conecta chiar și la TV (dacă are player integrat) pentru că are interfață USB .

Păreri pro și contra

Această serie este una atractivă datorită numeroaselor caracteristici excelente: cameră web HD, ecran IPS cu rezoluție Full HD, SSD rapid în format M.2, tehnologie fără fir Wi-Fi ac, Windows 10 S, USB-uri rapide, memorie RAM DDR4, baterie cu autonomie satisfăcătoare și altele. Conectivitatea este foarte bună la noile generații de laptopuri și putem spune că laptopurile înlocuiesc desktopurile destul de ușor, iar productivitatea crește cu ajutorul unui mouse.

HP 14s-dq1931nd nu are nevoie de prea multe periferice și față de un PC, nu veți vedea foarte multe cabluri pe birou, dar și spațiul ocupat este destul de mic. Are un preț oarecum corect pentru că laptopurile cu Windows sunt ceva mai scumpe, iar voi poate că nu vă pricepeți să-l instalați sau nu vreți să cumpărați ulterior (licența).

Te-ar mai putea interesa