HP 14s-fq0710nd, laptop decent pentru Școala Online

Este mult mai ușor să urmărești Școala Online de pe un ecran mai mare, iar un telefon ori o tabletă sunt puțin cam incomode. Laptopul HP 14s-fq0710nd din imaginea de prezentare este o recomandare de buget care are Windows 10 S cu licență. Cu alte cuvinte, trebuie să instalați doar aplicațiile preferate și poate că ar fi necesare și niște periferice (mouse, router wireless etc). Nu aveți nevoie de performanțe foarte mari dacă îl folosiți strict pentru școală, iar dacă vreți să vizionați filme, vă puteți folosi de portul HDMI și să conectați un televizor la el.

Cu siguranță, putea fi mai accesibil dacă nu ar fi avut sistem de operare cu licență pe el, însă poate că nu vă pricepeți să instalați Windowsul sau poate nu vreți să cheltuiți mai mult cumpărându-l. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul său nu-l vedeți pe multe laptopuri deoarece nu este chiar de actualitate, dar este de ajuns pentru aplicații simple și navigare web. Spațiul de stocare se poate mări cu un hard disc extern dacă vreți să țineți și să rulați conținut media. Placa video echipată este una integrată și nu recomand să rulați jocuri 3D pe acesta, eventual jocuri mai simple care nu folosesc mult hardware.

Păreri pro și contra

Vorbim de un laptop portabil cu ecran de 14 inci, adică greutatea sa este de numai 1.46 kg. Vă puteți bucura de o autonomia satisfăcătoare, însă îl puteți folosi ca și un PC dacă nu vreți să-l încărcați. Conectivitatea laptopului este foarte bună chiar dacă nu pare a fi un model de top: USB 3.1, USB tip C, HDMI, WiFi ac și altele. Poate fi folosit ca un media player portabil datorită conectivității și software-ului instalat. Îmi place că ecranul oferă o rezoluție mare și o claritate excelentă (datorită panoului IPS).

Modelul prezentat sus numit HP 14s-fq0710nd este unul dintre numeroasele laptopuri accesibile care le recomand pentru școală și nu numai. Poate că nici nu sunteți dispuși să cheltuiți mult pe un laptop deoarece nu petreceți mult timp în fața sa și telefonul mobil vi se pare mult mai util.

Te-ar mai putea interesa