HP Pavilion 14-dv0010nq, laptop cu i7 și GeForce MX450

HP Pavilion 14-dv0010nq e un laptop care face parte din categoria multimedia deoarece are niște componente pe măsură. Aici fac referire la procesorul i7-1165G7, cei 16GB RAM, stocarea pe SSD și placa video dedicată MX450.
E un notebook PC care poate fi utilizat la vizionat filme, lucru, navigat pe Internet și editări de diverse documente.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine dpdv vizual și al caracteristicilor.
Cred că puteți vedea din imaginea de alături că e vorba despre un model de culoare argintie (silver) fără tastatură numerică în partea dreaptă.


Păreri pro și contra

Vă dați seama că HP Pavilion 14-dv0010nq stă excelent pe partea de portabilitate deoarece are o greutate de 1,4kg, iar bateria poate să țină și 8 ore… conform producătorului.
Ergonomia e una bună prin faptul că are o greutate redusă, ecran cu strat anti-reflex și tastatură iluminat.
Ecranul e unul de 14 inci cu panou IPS și rezoluție FHD. În felul acesta discutăm despre un model numai bun la filme ori sarcini la care ne trebuie un ecran bun.

Dacă e să vorbim despre memorie atunci vedem că totul e la superlativ deoarece are 16GB RAM și SSD de 512GB. Dacă o să aveți nevoie de mai mult spațiu atunci puteți să vă folosiți de stocare externă sau cloud.

Chiar dacă nu are unitate optică, stă foarte bine pe partea de conectică întrucât e vorba despre 3 porturi USB, HDMI 2.0, card reader, wireless ac și bluetooth.

De final pot scrie că acest model e bun pentru acasă și la lucru datorită componentelor sale.
Recomand să instalați Windows 10 Home de pe un stick USB așa încât totul să fie bine. Instalarea sistemului de operare va dura 10-15 minute, iar driverele se vor instala automat la prima conectare la Internet.

Te-ar mai putea interesa