Hotpoint XH8T2OXZH/1, model 338 l cu clasa A++

Hotpoint XH8T2OXZH/1 este o combină frigorifică de 338 litri care vine cu No Frost şi clasa A++ de eficienţă energetică.
No Frost e o caracteristică presupunând că răcirea se realizează fără a produce gheaţă. În acest fel nu e necesară dezgheţarea frigiderului ori a congelatorului.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu un consum energetic anual de 271 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie să ştiţi că aparatul are autonomie de 17 ore.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu mânere aplicate, iar pe uşa frigiderului e un panou de comandă simplist.

Păreri pro şi contra

XH8 T2O XZH de la Hotpoint nu vine cu dozator de apă sau gheaţă. Acesta nu e neaparat un dezavantaj întrucât astfel de dotări ar fi făcut ca preţul aparatului să fie mai mare.
Dacă nu v-aţi dat seama din rândurile de mai sus, aparatul acesta e unul Full No Frost aşa încât să aveţi zero bătăi de cap cu întreţinerea sa.
Compartimentarea e una realizată foarte bine, aparatul având chiar şi suport pentru sticle de vin. Ar trebui adăugat că vine cu compartiment pentru legume/fructe (numit Fresh Crisper+) şi sertar 3 în 1.
Nu deranjează acustic, nivelul de zgomot fiind de 40 decibeli. E un nivel de zgomot caracteristic unui astfel de aparat.
Dimensiunile sunt unele ok de 60x68x191 lxaxî cm. În acest fel putem spune că aparatul nu va ocupa prea mult loc. pentru amplasarea sa va fi nevoie de două persoane întrucât greutatea e de 73kg.
Dacă gresia nu e pusă bine atunci o să vă ajute picioarele reglabile care sunt doar în partea din faţă.
Producătorul Hotpoint e unul american, drepturile de proprietate fiind împărţite între Whirlpool şi Haier.

Modelul acesta nu e unul incorporabil, dar dacă vreţi aşa ceva există o alternativă de la acest producător.

Te-ar mai putea interesa