Hotpoint BCB 7525 AA, combină frigorifică incorporabilă

Hotpoint BCB 7525 AA e un aparat electrocasnic care se incorporează ușor dacă aveți un mobilier făcut la comadă. Fiecare combină e diferită pentru că dimensiunile ei depind de spațiul interior. Astfel că aceasta nu e foarte înaltă și are o lățime de numai 54 cm pentru un volum de 290 litri. Clasa energetică e foarte bună și chiar nu e nevoie de un alt aparat frigorific pentru că are un consum anual de numai 306 kWh. Veți ajunge la orice raft pentru că nu e foarte înaltă, iar rafturile sunt destul de multe pentru a putea pune orice vas sau aliment în el.

Îmi place că are un interior spațios care chiar e de ajuns pentru toate alimentele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul dezghețare e automat doar la frigider, pe când congelatorul are sistem de dezghețare manual. Așa e la multe modele, însă pot exista ceva mai multe dotări pe variantele scumpe. Aceasta e o variantă fiabilă și eficientă pentru un buget modest, poate că nici nu aveți nevoie de mai mult.

Brandul e foarte important atunci când faceți o alegere pentru mulți ani deoarece trebuie să fie unul cu experiență în domeniu. Ceva mai ieftină e o combină standard doar că nu e ca și una incorporabilă, dacă ne referim strict la designul minimalist care-l veți avea în noua bucătărie.

Păreri pro și contra

Rafturile de pe ușă sunt destul de mari, motiv pentru care aveți loc și pentru sticle de un litru. Interiorul e foarte bine iluminat, astfel că veți vedea fiecare aliment și compartimentul pentru fructe/legume de generos. Capacitatea de congelare e satisfăcătoare – 3.5 kg, iar sertarele au dimensiuni diferite pentru a putea pune cam ce vă doriți. Îmi place sertarul generos din mijloc pentru că permite conservarea chiar și a alimentelor voluminoase. Sus, se pot pune cutii de pizza sau înghețată în pachete mici.

Hotpoint BCB 7525 AA se adresează celor care vor o bucătărie modernă cu aparate incorporabile și nu numai. Acesta nu va fi vizibilă pentru că se montează două panouri pe ușile aparatului, dar cred că știți asta deja.

Te-ar mai putea interesa