Hotpoint RDD1175238KDVJEU, model cu uscător și clasa D

Hotpoint RDD1175238KDVJEU e o mașină de spălat unică dpdv al aspectului deoarece pe piață găsim foarte puține modele pe negru. Nici nu va ocupa prea mult loc deoarece are incorporat uscător.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de calitate de la un producător care face parte din familia Whirlpool.
Din poza de alături se poate observa că e un model complet negru cu un aspect caracteristic Hotpoint.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Hotpoint RDD1175238KDVJEU e unul de generație nouă pentru persoanele interesate de un aparat cu tehnologii noi și care contribuie la un consum de resurse mic.
Principalele avantaje pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model sunt următoarele:

  • Are uscător incorporat, acest lucru fiind util pentru persoanele interesate de spălarea și uscarea rufelor.
  • Consumul energetic e unul redus, fiind vorba despre clasa D la spălare și E la spălare + uscare.
  • Pentru reîmprospătarea rufelor acest model are program „Steam refresh”. Acesta durează 20 minute și este pentru rufe care au stat mult în dulap sau ceva asemănător.
  • Capacitatea de spălare mare de 11 kg face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie formată din 5 persoane.

Chiar dacă e un aparat cu uscător trebuie știut că nu e un model cu pompă de căldură precum cel de la Electrolux, dar nici prețul nu e mare.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect pentru cei interesați de un aparat care să se prezinte bine din punct de vedere al consumului și care să vină la pachet doar cu dotări utile.
Producătorul Hotpoint e unul din UK, fiind deținut de Whirlpool. Produsele acestora sunt unele de calitate, iar din această cauză o să vă țină foarte mult.

Te-ar mai putea interesa