Electrolux EW9W161BC, mașină de spălat cu uscător și pompă de căldură

Electrolux EW9W161BC e un electrocasnic premium pentru îngrijirea rufelor. Mai exact e o mașină de spălat cu uscător (cu pompă de căldură) și e adresată unei familii formate din maxim 5 persoane.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune aparate de acest gen de pe piață. Poate chiar cel mai bun.
Din poza de mai jos se poate vedea că are un design caracteristic aparatelor de la Elextrolux.

Păreri pro și contra

Mașina Electrolux EW9W161BC care face parte din gama PerfectCare 900 e una cu o eficiență energetică superioară datorită componentelor din dotare și a faptului că uscătorul are pompă de căldură. În acest fel are o eficiență energetică A la spălare și C la spălare+uscare. Consumul e de 51 kWh la 100 spălări și 252 kWh la 100 spălări+uscări.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante sunt cele de alături:

  • Consumul energetic e mic, după cum am scris mai sus.
  • Face economie de spațiu deoarece sunt două aparate în unul singur.
  • Beneficiază de SensiCare, adică un sistem care detectează cantitatea și țesătura. În acest fel se previne spălarea excesivă și se economisesc resurse.
  • Poți beneficia de garanție 5 ani dacă înregistrezi aparatul la producător pe site.
  • Motorul e unul avansat de tip inverter cu magnet permanent.

Singurul dezavantaj e prețul mare. Acest lucru e datorat faptului că sunt puține astfel de aparate pe piață. Restul modelelor cu uscător neavând pompă de căldură. Un astfel de model fiind EW7WN369S.

Per ansamblu, acest model se va dovedi perfect în cazul în care doriți un aparat premium pentru uscare și spălare.
Despre Electrolux trebuie să scriu că e numărul 2 la nivel mondial după Whirlpool. Evident la producția de electrocasnice.