Hotpoint NS823CWEUN, model clasa D cu Extra Touch

Mașina de spălat rufe Hotpoint NS823CWEUN e una cu un panou de comandă minim și capacitate de 8kg. E perfectă pentru o familie de 4-5 persoane datorită capacității menționate anterior.
Aparatul e unul clasic fără funcții smart sau lucruri deosebire care ar îngreuna utilizarea sa de către o persoană nefamiliarizată cu tehnologia.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine și e produs de un brand cu reputație bună.

Păreri pro și contra

Are un buton inscripționat Extra Touch. Conform manualului de utilizare dacă apeși acest buton o dată atunci e selectată opțiunea Rapid care reduce durata ciclului de spălare, iar dacă apăsați a doua oară atunci e selectată opțiunea Steam Hygiene care îmbunătățește performanțele de spălare prin generarea de abur.

Hotpoint NS823CWEUN nu e slim, dimensiunile sale fiind de 61x60x85 axlxî cm. Dacă vă interesează greutatea sa, atunci trebuie să știți că e de 74kg, adică cât o combină frigo.
Nu are nici funcție de uscare, iar dacă vreți o mașină de spălat cu uscător incorporat atunci trebuie să vă orientați înspre acest Hotpoint.

Nivelul de zgomot al aparatului e de 52 decibeli la spălare și 78 la centrifugare. E vorba despre niște valori normale pentru un astfel de electrocasnic.

Consumul de curent nu e unul mare, fiind de 70 kWh la 100 spălări. În felul acesta are clasa D… fiind vorba despre noua clasă de eficiență energetică.
Într-un program standard va consuma undeva la 0,97 kWh, dar consumul depinde de mai mulți factori printre care programul și opțiunile alese.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat de la o firmă cunoscută și care să țină mult și bine.
Fiabilitatea produsului e una bună, la construcția sa fiind folosite materiale de calitate. De exemplu, cuva e una realizată din plastic.

Te-ar mai putea interesa