Hotpoint AQD972F697EUN, model cu uscător și clasa D

Hotpoint AQD972F697EUN e un aparat 2 în 1 pentru persoanele interesate de un aparat care să poată spăla o cantitate de până în 9kg. În felul acesta putem spune că e un model potrivit pentru o familie formată din 4-5 persoane.

Electrocasnicul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu clasa D. Conform noii etichete energetice acest model consumă 76 kWh la 100 cicluri de spălare și 414 kWh la 100 cicluri de uscare.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design caracteristic Aqualtis. Puteți observa că nu are prea multe butoane așa încât să vă fie ușor să folosiți aparatul.

Păreri pro și contra

Aparatul Hotpoint AQD972F697EUN are și niște programe mai speciale precum Steam Refresh, Lână și opțiunea călcare ușoară.
Steam Refresh e unul de reîmprospătare și durează 20 minute. Se adresează acelor haine care au stat mult în dulap.
Pentur lână are aprobare Woolmark așa încât să puteți spăla cu ușurință rufe care au recomandare spălare manuală.

Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 62x60x85 axlxî cm.

Aparatul vine cu un nivel de zgomot destul de scăzut, fiind vorba despre 53 dB la spălare și 83 dB la centrifugare.
Fiind un model de 9kg are o viteză maximă de centrifugare de 1600 rotații. Acest lucru va contribui la o uscare mai rapidă deoarece rufele vor fi stoarse foarte bine.

Referitor la clasa de eficiență energetică trebuie să scriu că vechea era A+++, iar cea nouă e D. La uscare e vorba despre clasa E.

Hotpoint e un producător american fiind unul de top și e deținut în parte de Whirlpool. În acest fel avem garanția faptului că achiziționăm un produs de calitate.
Ar mai trebui să adaug faptul că are garanție 2 ani care poate fi mărită la mai mult.
Dacă vreți un uscător dedicat atunci recomand acest Hotpoint cu mențiunea că un astfel de aparat e mai bun decât o mașină cu uscător, dar și varianta de a cumpăra două aparate separate e destul de costisitoare… și dacă nici nu ai unde să le amplasezi…

Te-ar mai putea interesa