Hotpoint NLCD945SSAEUN, model gri cu Active Care

Mașina de spălat rufe Hotpoint NLCD945SSAEUN e una utilă unei familii de 4-5 persoane întrucât capacitatea sa e de 9kg. Vine cu tehnologii noi, printre care aș menționa detectarea cantității așa încât să se facă economii de resurse.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care vine pe o culoare unică – argintiu.
Dacă vreți o alternativă pe alb atunci recomand modelul acesta Hotpoint. Poți vedea aici diferența dintre cele două modele.

Păreri pro și contra

Hotpoint NLCD945SSAEUN e un aparat care incorporează multă tehnologie utilă așa încât să poată fi considerat ca fiind un model premium. Această tehnologie e reprezentată de:
Stop&Add presupune posibilitatea adăugării de rufe chiar dacă aparatul a început să spele.
Final Care e utilă la finalul spălării deoarece face ca hainele să rămână moi și să nu se șifoneze.
Steam pentru igienizare și împrospătare. Are ciclu Steam Refresh care ține 20 minute. Utilizează abur și în scopul igienizării, opțiune numită Steam Hygiene.
Active Care îmbină trei componente pentru a face o spălare eficientă din toate punctele de vedere. Aceste componente sunt:

  • Active Mousse care presupune că detergentul e îmbinat cu apă pentru a fi injectat ca o spumă activă.
  • Active Drum presupunând că motorul face 10 mișcări diferite pentru a trata o varietate largă de pete.
  • Active Load e un senzor care detectează cantitatea și în felul acesta e optimizat consumul de apă și se fac economii de curent și timp.

Are și câteva neajunsuri precum faptul că nu are funcție uscător și că nu e slim. Dimensiunile sale sunt de 61x60x85 axlxî cm.

Un astfel de aparat pentru spălare rufelor se adresează persoanelor în căutarea unui aparat premium care să nu coste prea mult și care să facă economie de curent.

Te-ar mai putea interesa