Hotpoint Natis Reload NTM1191WKEU, uscător de rufe eficient cu pompă de căldură

Uscătoarele de rufe sunt tot mai populare deoarece oamenii sunt tot mai ocupați și e nevoie de un astfel de ajutor. Hotpoint Natis Reload NTM1191WKEU mi se pare un uscător reușit, dacă vă doriți unul pentru o perioadă îndelungată. Cu alte cuvinte, merită să achiziționați o variantă mai scumpă care are un consum mai redus de energie. Motorul Inverter mărește durata de viață și reduce consumul aparatului, la fel se întâmplă și la alte aparate (mașini de spălat, aparate de aer condiționat). Toate aparatele performante au nevoie de tehnologii de ultimă generație, doar că acestea tind să migreze și spre variantele mai accesibile, dar nu e cazul la uscătoare.

Poate că vă depășește buget, de aceea există ratele fixe fără dobândă sau poate cunoașteți altă metodă de a vă finanța. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu veți găsi uscătoare cu încărcare superioară ci doar cu încărcare frontală, iar ușa e transparentă ca la mașinile de spălat rufe. Nu știu cât de utilă e această caracteristică dar arată mai bine. Clasele de eficiență energetică e A+, dar acesta nu este noua etichetare. Oricum, consumul de energie este mult mai mic decât în cazul celor cu condensare, plus că țesăturile primesc un tratament mai bun (uscare cu aer cald și rece).

Dintre toate acele programe de spălare, amintesc următoarele: mătase, lână, zilnic, antialergic, sintetice etc. Ca la oricare alt model similar și la acesta poate fi amânată terminarea programului pentru ca rufele să nu stea mult timp în aparat (în caz că sunteți ocupați sau plecați undeva). Ca și dotări speciale, uscătorul de mai sus are următoarele: tehnologie de uscare cu pompă de căldură și motor Inverter.

Plusuri: are tehnologie Inverter, suficiente programe, filtru cu sistem cu curățare ușoară, arată bine, uscă destul de multe rufe, program antialergic.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint NTM1191WKEU nu putea fi un model accesibil deoarece are motor destul de avansat – Inverter, care elimină fluctuațiile din timpul funcționării, menținând consumul de energie constant. Pentru cei care nu sunt deciși, trebuie să știți că acesta este un brand de top cu experiență îndelungată în domeniu.

Te-ar mai putea interesa