Samsung DV70TA200AE/LE, model cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Samsung DV70TA200AE/LE se va dovedi suficient pentru cineva interesat de un aparat care să poată usca o cantitate până în 7kg cu un consum mic de curent. Are vechea clasă A3+ cu un consum anual de 158 kWh.
Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător apreciat. Din poza de alături se poate observa că aparatul are un design minimal.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Samsung DV70TA200AE/LE e unul pentru persoane interesate de un aparat inteligent ușor de întreținut și de utilizat.
Dacă vă grăbiți atunci prin intermediul programului Quick Dry 35 o să aveți uscate haine în 35 minute. Trebuie făcută mențiunea că e valabil pentru un kilogram de rufe.
Venind cu tehnologia OptimalDry înseamnă că e oferită o uscare inteligentă deoarece are senzori. Aceștia ajustează timpul de uscare pentru a se obține cele mai bune rezultate.
Ceva ce am întâlnit la puține uscătoare (ori producătorul nu a făcut mențiunea prezenței acestei facilități) e ușa reversibilă. Acest lucru presupune că ușa poate fi montată cu deschidere spre stânga sau dreapta.
Pompa de căldură (heat pump) e un lucru foarte util deoarece ajută la eficiența energetică. În acest fel consumul energetic poate să fie cu până la 50% procente mai mic față de modele fără astfel de pompă.
La construcția acestui model s-au folosit materiale de calitate, în acest sens are cuvă din inox care garantează că e un aparat de îndelungă folosință.
Vine cu Air Wash care dezinfectează și dezodorizează hainele. Se utilizează doar aer încălzit.

Acest model e pentru acele persoane care vor un uscător eficient energetic și dpdv al uscării. Pe piață există și alte modele, dar acesta are mai multe opțiuni așa încât să fie pe placul celora mai pretențioși.

Te-ar mai putea interesa