Hotpoint HSFO 3T223 WC X, mașină de spălat vase Slim pe Inox

Hotpoint HSFO 3T223 WC X este un model standard care poate fi pus lângă mobilierul din bucătărie sau sub blat. Evident că arată mai bine decât celelalte tipuri și aveți un panou de control destul de bine evidențiat. Cu alte cuvinte, butoanele au un contur negru și timpul rămas este unul digital, adică poate fi supravegheat de la distanță. Bineînțeles, vorbim de un brand destul de popular care oferă aparate fiabile și competitive.

Pentru a vă face o idee despre acest aparat, am pus imaginea de prezentare de mai jos și se vede clar că este un model îngust – Slim. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă 9 programe de spălare și vedem că sunt mai multe decât la alte mașini, motiv pentru care puteți avea diferite tipuri de încărcături în acest model. Acestea sunt prezente pe marginea de sus a aparatului și sunt detaliate în manualul său. Din pozele de prezentare vă puteți face o idee despre acest aparat, dar și despre coșurile sale. Nivelul de zgomot este destul de redus – 43 dB, deci putem spune că este un model silențios.

Păreri pro și contra

Are un consum mic de energie și se vede după clasa energetică nouă – E, anterior a fost A++. Spală și uscă vasele destul de bine, iar dacă gătiți des pentru familie, atunci este necesar un astfel de aparat. Designul pe inox arată foarte bine și nu se compară cu cele argintii sau pe gri, plus că vi se oferă un control parțial digital și destul de ușor de folosit. Programele de spălare sunt cele care aveți nevoie și e aleg în funcție de cantitate ori gradul de murdărie. Interiorul este unul flexibil pentru ca vi să puteți spăla orice tip de articol, există chiar și o tavă suplimentară pentru tacâmuri.

Aveți posibilitatea să amânați pornirea cu ajutorul funcției Delay Start, care o vedem la tot mai multe mașini noi. Hotpoint HSFO 3T223 WC X arată bine în orice bucătărie și alături de aparate cu design similar, adică nu trebuie să fie de la același brand.

Te-ar mai putea interesa