Hotpoint HIC3O33WLEG, mașină de spălat cu multe programe – 10

Acest model Hotpoint HIC3O33WLEG este unul complet incorporabil deci se poate pune o ușă de mobilier la acesta (e evident că nu are ușă cu mâner), iar capacitatea sa de spălare e una generoasă. Am pus poza de jos pentru a vedea cum e poziționat panoul de control și cam ce oferă. Selectarea opțiunilor și a programului dorit se face destul de simplu deoarece sunt poziționate pictograme lângă fiecare buton, dar pentru cei care nu sunt siguri sau nu cunosc, acel manual de instrucțiuni e foarte util.

Alternativele sunt modelele mai mici deoarece cea de jos suportă cel mult 14 seturi, poate că nu doriți să ocupe mult spațiu sau nu aveți loc pentru una de 60 cm, ci mai degrabă una de 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă gătiți aproape zilnic și nu vreți să mai pierdeți timp prin bucătărie, acest tip de aparat e foarte util și poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită. Dacă nu aveți un mobilier corespunzător pentru incorporarea unui model ca acesta, se poate alege unul standard care poate fi pus alături ori sub blat. Nu vă oprește nimeni să faceți un corp la comandă pentru acesta și pentru un cuptor incorporabil care poate fi pus deasupra.

Clasa de eficiență energetică este D care e conformă cu consumul de energie (85 kW la 100 de spălări). Are destul de multe programe de spălare, după cum am menționat sus, și aș putea spune că excelează la capitolul funcționalitate.

Concluzie

Costă mai mult decât altele pentru că are o capacitate generoasă, un consum de energie redus, e silențioasă, uscare cu ActiveDry (Electrolux EEA71210L are un sistem de uscare similar – AIrDry), avertizare luminoasă finalizare program, un sertar special pentru tacâmuri, program și spațiu special pentru pahare, sistem de curățare 3D Zone Wash etc.

Deci, Hotpoint HIC3O33WLEG nu poate fi comparat cu orice model disponibil pe piață și raportul dotări/preț e foarte bun. Eu consider că am menționat cele mai importante caracteristici tehnice pentru a vă face o idee despre ea, iar prețul îl consider justificat chiar dacă pentru unii pare a fi cam mare.

Te-ar mai putea interesa