Electrolux EEA71210L, mașină de spălat vase cu uscare prin AirDry

Modelul numit Electrolux EEA71210L este recomandarea mea pentru cei ce vor un model dotat, performant și eficient din punct de vedere energetic. Mașinile de spălat vase sunt de mai multe tipuri: standard, parțial incorporabile și complet incorporabile. În poza de jos se poate observa că este un model care se incorporează complet, iar ușa aparatul nu este albă cum este ilustrat în imagine, ci trebuie montat un panou de mobilier cu mâner.

Dacă nu vi se pare suficient de accesibil și nu aveți o familie numeroasă, o soluție ar fi o mașină compactă cum sunt cele cu 6 seturi (pot fi montate pe blat) sau chiar una cu mai puține dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Spală destul de multe vase și sunt multe modele care oferă 9 seturi sau chiar mai multe, în funcție de coșuri și mărimea aparatului. Un set reprezintă mai multe tipuri de farfurii, tacâmuri, pahare și e recomandat să nu supraaglomerați aparatul. Cele mai bune rezultate sunt oferite de un program corespunzător gradului de murdărie. Eu nu vă recomand cel intensiv, ci doar cel normal iar dacă vasele sunt puțin murdare, cel bio/eco care are un consum redus de energie.

Vine cu cinci programe de spălare și se poate vedea ușor de pe panoul de control când deschideți ușa La puteți depista ușor de pe panoul acestor aparate deoarece pictogramele sunt aceleași pentru acest brand. Sunt incluse multe tipuri de coșuri: inferior, pentru tacâmuri, superior cu reglare pe înălțime, părți rabatabile. Cu alte cuvinte, puteți face loc mai multor tipuri de articole și nu vă puteți plânge chiar dacă nu este cea mai mare mașină de spălat.

Concluzie

Pe partea de funcționalitate stă destul de bine chiar dacă nu vedem funcția de încărcare la jumătate. Cu alte cuvinte, Electrolux EEA71210L e un model care merită încercat în special că oferă suficiente dotări, cum este acel AirDry (ușa se deschide 10 cm după terminarea programului). Whirlpool WFO3O32NPX oferă Natural Dry, adică o tehnologie similară însă cu o denumire puțin diferită. Interiorul poate să difere destul de mult de la un brand la altul și nu mai trebuie să dați mulți bani pe un astfel de aparat electrocasnic, dacă nu aveți nevoie de anumite dotări.

Te-ar mai putea interesa