Hotpoint HFC3C41CWX, mașina de spălat vase clasa C

Mașina de spălat vase din imagine numită Hotpoint HFC3C41CWX este una destul de nouă, motiv pentru care are o clasă energetică bună – C. Aceasta este noua clasă energetică și acum vă puteți face o idee mai bună despre aparate. Panoul de control al acestui model este unul electronic, însă nu în totalitate deoarece sunt prezente butoane fizice și nu de tip touch. Sunt mai multe tipuri, iar cea de jos este una standard, adică poate fi pusă lângă mobilierul din bucătărie.

Are un design modern pe inox și mulți clienți laudă acest aparat ca fiind foarte eficient și încăpător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un model cu lățime de 60 cm este ceva mai încăpător deoarece are un interior flexibil. Este destul de silențios cu acel motor Inverter, dar și consumul scade cu acesta. Tacâmurile se pot așeza destul de ușor în tava specială, iar alte modele au coșurile speciale pentru aceste articole. Când aveți mai multe vase de spălat puteți alege mașina de spălat, iar voi veți câștiga mai mul timp alături de familie. Poate fi programată pornirea atunci când nu aveți timp pentru acest aparat și vreți să scoateți imediat vasele după finalizarea programului. În manualul său veți găsi informații suplimentare despre progmaele și funcțiile sale.

Păreri pro și contra

Se poate instala cu ușurință în orice bucătărie, are o capacitate de 14 seturi, clasă energetică foarte bună (anterior a fost A+++), puteți spăla orice cantitate de vase și puteți introduce articole de diverse mărimi. Aparatele acestui brand sunt competitive din multe puncte de vedere și prețurile mi se par destul de corecte. Este un model cu nivel de zgomot mai redus, astfel că nici nu veți simți prezența sa. Modelul prezentat oferă mult mai multe programe decât restul – 9, pentru ca să obțineți rezultatele dorite și poate că vreți să economisiți timp ori resurse.

Are tehnologii moderne care fac aparatul mai eficient, iar una dintre ele este 3D Zone Wash (spală cu performanțe mai ridicate). Hotpoint HFC3C41CWX este recomandarea mea, însă voi puteți alege chiar și o variantă Slim dacă vreți să spălați mai puțin..

Te-ar mai putea interesa