Hotpoint HB8460BNE/W, plită incorporabilă albă cu inducție

Hotpoint HB8460BNE/W este o plită puțin mai deosebită și se poate vedea după cum arată, adică este complet albă. Însă nu o veți alege doar pentru cum arată ci și pentru ce oferă, adică vorbim de tehnologie de încălzire cu inducție, panou de control modern și zone flexibile. Nu mă refer la zone ovale sau dublu circulare cum vedem la unele (vitroceramice), ci zone de mărimi diferite (pătrate) și care poate fi folosite împreună.

Face parte din ceam ia recentă generație și se poate vedea după caracteristici dar și după meniul poziționat aproape de utilizator (frontal). Poate că pare cam complicat, însă în manual sunt explicate butoanele și aveți un control mai bun asupra fiecărei zone. Poate că are un preț cam mare, dar nu sunt multe ca și aceasta (doar cele Whirlpool seamănă mult). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt destul de multe motive pentru care aș recomanda-o oricui, însă și bugetul trebuie să fie pe măsură. Câteva caracteristici interesante sunt mai jos:

  • Puteți controla consumul plitei dacă mai aveți și alte aparate mari are sunt pe aceeași siguranță, astfel că nu veți întâmpina probleme, dar oricum nu veți folosi toată plita, ci cel mult două zone (simultan).
  • Zonele din dreapta poartă denumirea de Combi Duo, adică sunt zone mai speciale și pe care puteți pune vase lungi, cu condiția să fie feromagnetice.
  • Puterea totală a plitei este chiar impresionantă și nici nu veți avea nevoie de mai mult, plus că poate fi conectată la o priză normală, adică nu trebuie să fie trifazică.
  • Are un design minimalist, motiv pentru care o puteți pune doar în bucătării cu aspect modern și alături de aparate similare

Aceasta seamănă mult cu Hotpoint HB4860BNE este pe negru și oferă aceleași specificații, poate că sunt câteva diferențe că doar nu au prețuri chiar identice, însă eu nu am observat.

Concluzie

Hotpoint HB8460BNE/W poate fi opțiunea ideală dacă vă doriți o bucătărie mai luminoasă, iar dacă culoarea nu joacă un rol important, atunci puteți lua în considerare și alte variante (cum e și cea de sus). Oricum, plitele sunt mai accesibile, iar performanțele de gătire sunt la fel la toate, diferențele sunt reprezentate de funcțiile speciale care vă pot ajuta la gătit sau pot preveni posibile accidente (Power Management).

Te-ar mai putea interesa