Hotpoint HB4860BNE, plită incorporabilă neagră cu inducție

Hotpoint HB4860BNE este una dintre cele mai noi plite de la acest brand și care are un design complet negru, dar și niște zone de gătit mai speciale. Acestea nu sunt rotunde cum am văzut la plite electrice mai clasice, ci sunt pătrate, dar nu trebuie să vă faceți griji de eventuale pierderi deoarece vorbim de o tehnologie de încălzire mai avansată. Este vorba de inducție, tehnologie care se folosește de o bobină, astfel că doar vasul se încălzește și puțin suprafața pe care se ală acel vas.

Modelul prezentat este pe negru, dar pot fi variante de la acest brand chiar și pe alb, însă prețul poate fi puțin diferit (mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hotpoint HB4860BNE

Merită sau nu merită cumpărat?

Plita oferă caracteristici suplimentare față de cele clasice, iar una dintre ele care o consider foarte importantă este Power Management. Adică puteți limita consumul maxim al plitei, în caz că nu aveți o instalație electrică pe mai multe trasee, deci nu vreți să o solicitați.

Zonele de gătit sunt diferite și în partea dreaptă avem cele de tip Duo, adică care pot fi folosite împreună (pentru vase ovale sau dreptunghiulare). Cât despre panoul de control, acesta este organizat diferit și la prima vedere pare cam complicat, însă nu este așa deoarece aveți control mai bun asupra fiecărei zone. Acesta poate fi blocat ușor și nu este panou de control electronic fără această funcție, astfel nu se va apăsa accidental pe comenzi.

După cum am menționat mai sus, se poate încălzi și suprafața sa de la vas, astfel că indicator de căldură reziduală nu lipsește și poate preveni posibile accidente. Adică veți ști când să ștergeți în siguranță suprafața plitei.

Concluzie

Hotpoint HB4860BNE are performanțe destul de interesante și se datorează și funcției Booster dacă vreți să gătiți cu un plus de putere, adică nu vă deranjează consumul. Oricum, nu veți folosi simultan zonele de gătit și poate nici vasele nu vor fi foarte mari. Similară cu cea de sus este și modelul de la același brand numit Hotpoint HS5160CNE.

Te-ar mai putea interesa