Hotpoint HAFC8TI21SX, combină No Frost cu clasa F

Hotpoint HAFC8TI21SX e o combină frigorifică din categoria premium datorită faptului că are No Frost. Se diferențiază de alte modele actuale prin faptul că e de culoare gri (inox) așa încât în timp să nu se facă urât (de exemplu modelele albe se îngălbenesc).
Are o capacitate ceva mai mare deoarece și dimensiunile sale sunt peste medie. În acest fel are volum net de 335 litri și dimensiuni de 60x68x191 lxax cm.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu aspect plăcut și dotări utile.
Din poză se poate vedea aspectul minim, panoul de comandă fiind poziționat în interior.

Păreri pro și contra

Modelul Hotpoint HAFC8TI21SX vine cu Total No Frost, adică nu trebuie dezghețat. Acest lucru e valabil pentru congelator cât și frigider.
Compartimentarea e una clasică cu congelator care are 3 compartimente și frigider care vine cu 3 rafturi și compartiment fructe+legume.
După cum scriam în titlu, acest model are clasa F asociată unui consum anual de 315 kWh. E noua clasă de eficiență energetică prezent și pe eticheta energetică. Pe etichetă ne e prezentat și nivelul de zgomot de 40 decibeli. Evident că rafturile frigiderului sunt unele din sticlă pentru un plus pe partea estetică.
Ca alternativă aș putea recomanda un model de la Arctic, o comparație între acestea două putându-se vedea aici. Dacă acel model de la Arctic nu mai e disponibil atunci alternativa lui e acest model de la Arctic pe alb.

De final pot spune că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium ușor de folosit și de la un brand de renume.
Hotpoint e un producător care aparține de Whirlpool și Haier. Ultimul produce și el la rândul să electrocasnice de calitate.

Te-ar mai putea interesa