Hotpoint HA70BE72X, combină frigorifică mare cu numeroase tehnologii

Hotpoint HA70BE72X este un model destul de apreciat și se poate vedea după recenziile sale. Nu sunt foarte multe pentru că nu este o combină care și-o permite oricine, plus că nu toți au atât de mult spațiu pentru ea deoarece lățimea ei este de 70 cm. În general, combinele frigorifice au o lățime de 60 cm, iar adâncimea este ceva mai mare dar nu depășește 70 cm. Ei bine, adâncimea modelului prezentat este de 75 cm, deci ar fi indicat să o incorporați parțial ori să o puneți lângă mobilier.

Am pus imaginea de jos ca să vedeți cam ce puteți pune în acest aparat, iar spațiul este chiar generos. Aș putea spune că este o alternativă la un side by side nu foarte mare și nu ocupă atât de mult spațiu pentru că are o înălțimea mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență energetică este E, care este excelentă pentru că vorbim de un consum anul de numai 324 kWh. Acesta trebuie raportat la volumul total al aparatului, care este de 444 litri. Cele mai multe combine frigorifice oferă în jur de 300 litri, însă cea de sus este una specială și am menționat acest lucru mai sus. Chiar dacă are un congelator cu numai 3 sertare, acestea sunt de dimensiuni mai generoase.

Păreri pro și contra

Oferă un volum generos, interior bine organizat, nivel de zgomot redus, răcire cu tehnologie No Frost (la ambele compartimente), raft pentru sticle mici, congelator cu capacitate de înghețare mare, iluminare LED foarte bună, finisaje argintii la interior (ca să se asorteze mai bine cu exteriorul). Controlul temperaturii se poate face destul de ușor pentru că are tehnologie touch, iar acest panou de control se află la exterior pe ușa frigiderului. Sunt destul de multe caracteristici speciale care vor fi de folos și le găsiți la multe modele avansate.

Hotpoint HA70BE72X are compartiment FreshZone+ pentru a păstra mai bine legumele și fructele, astfel ele vor fi proaspete o perioadă mai lungă. În plus, vi se oferă și un compartiment pentru alimente proaspete care trebuie ținute la 0 grade.

Te-ar mai putea interesa