Hotpoint HA70BE31X, combină frigorifică de 70 cm pe inox

Combina frigorifică Hotpoint HA70BE31X este una destul de generoasă la interior și se vede și după designul exterior, adică are o lățime mai mare – 70 cm. În general, doar combinele foarte scumpe oferă specificații foarte bune, dar putem găsi soluții și la un buget mai favorabil. Modelul prezentat are un design modern cu afișaj și control electronic aflat la exterior. Dacă vă plac cele cu mânere clasice și nu incorporate, acesta are mânere verticale cu o formă destul de interesantă.

Deci poate fi folosit cu ușurință, mânerele sunt destul de vizibile și cel de la frigider este poziționat mai jos, ca să ajungă toți membrii familiei la ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu necesită incorporare dar voi îl puteți introduce în mobilier dacă spațiul este corespunzător. Congelatorul este compus tot din trei sertare, dar mai generoase și se află în partea de jos (la frigiderele clasice este sus și necompartimentat). Frigiderul acestuia se află în partea de sus și oferă numeroase rafturi și suporturi. Sunt prezente două compartimente în care puteți pune legume/fructe și carne/pește proaspăt. Totul este vizibil pentru că are rafturi din sticlă securizată și iluminarea este de tip LED. Chiar și suporturi de pe ușă sunt transparent și suficient de generoase ca să puteți pune articole mai voluminoase.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru care merită aleasă și am menționat nanterior câteva, însă mai sunt și altele: nu este foarte înaltă ca să ajungeți cu ușurință la orice raft sau suport, rafturile sunt generoase, aveți un congelator de 153 litri cu performanțe de lăudat, clasă energetică decentă, un design modern pe inox, control touch pe ușa frigiderului, Total No Frost și multe altele. Nu mai trebuie să dezghețați manual pentru că acum aveți sistem de dezghețarea automat.

Hotpoint HA70BE31X este varianta ideală pentru o bucătărie foarte mare sau poate că-l veți pune lângă mobilier unde nu va ocupa mult spațiu. Dacă vă decideți să o puneți în colțul camerei atunci ar trebui mutate balamalele, dar depinde și de preferințele fiecăruia, dar și în ce direcție doriți să se deschidă.