Hotpoint HAFC8 TO32SX, combină pentru cei ce vor mai mult

Modelul Hotpoint HAFC8 TO32SX e unul cu o capacitate de 3325 litri și p înălțime de 191 centimetri. E o combină frigorifică care se adresează persoanelor interesate de ceva încăpător și cu tehnologii noi. O astfel de tehnologie e No Frost care presupune dezghețarea automată.

Combina are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox cu mânere integrate așa încât aspectul să fie unul cât mai minimalist.

Păreri pro și contra

Hotpoint HAFC8 TO32SX are o eficiență energetică superioară deoarece are clasa E cu un consum anual de 252 kWh. Pe eticheta energetică se face referire și la nivelul de zgomot de 40 decibeli. Acesta e unul normal pentru un astfel de aparat.

Compartimentarea e una normală, partea de congelator având 3 compartimente, iar frigiderul 3 rafturi.
Dimensiunile complete sunt 60x68x191 lxaxî cm, iar greutatea e de 73kg.

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, principalele ar fi următoarele:

  • Are Total No Frost, adică nu e nevoie să dezghețați frigiderul sau congelatorul.
  • Aspectul e unul premium prin culoarea gri inox (producătorul numește culoarea Starun Steel). În acest fel nu se îngălbeni precum e în cazul modelelor pe alb.
  • Consumul energetic e cât mai mic posibil grație clasei E.
  • Hotpoint e un producător de top deținut de Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial la producția de electrocasnice).

Concluzia mea legată de acest model e că e unul perfect pentru o bucătărie cu electrocasnice alese pe sprânceană.
Datorită faptului că e un model capabil o să facă față atunci când e caniculă cu mențiunea că ar fi bine să nu-l amplasați lângă surse de căldură. Un alt lucru important e că ar fi bine să fie pus undeva unde e ventilație bună deoarece atunci când e solicitat la maxim degajă și el puțină căldură.
Nu trebuie să uitați să citiți manualul de utilizare privind prima utilizare deoarece trebuie ținut câteva ore înainte de a fi băgat în priză și după aceea trebuie băgat în priză, dar fără alimente în el și ținut vreo 6 ore.

Te-ar mai putea interesa