Hotpoint FIT804COWHA, cuptor cu aspect rustic

Hotpoint FIT804COWHA e un cuptor incorporabil cu aspect rustic/tradiţional/vintage pentru persoanele interesate de un aparat modern cu multe funcţii utile. Este un model electric care nu consumă prea mult curent deoarece are clasa A de eficienţă energetică. Puterea aparatului e de 2,6 kW.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Aparatul e unul de culoare old white sau rustic iasomie. Ceva gri ar fi acest model de la acelaşi producător.
Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul cu un design minimal, acelaşi lucru putându-se spune şi despre panoul de comandă. Mai exact are puţine butoane cu comandă mecanică.

Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint FIT804COWHA e unul echipat cu 8 funcţii, printre acestea numărându-se grill, decongelare şi coacere convenţională.
Volumul aparatului e unul de 73 litri, adică unul suficient de mare pentru a vă ajuta să gătiţi cantităţi mari de alimente.
Am scris mai sus că are clasa A, consumul de energie fiind de 0,9 kWh, iar aerul forţat consumă 0,7 kWh.
Ca accesorii avem în pachet un grătar şi o tavă, adică nişte accesorii standard.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar producătorul oferă 5 ani dacă înregistraţi produsul la ei pe site. Ar trebui adăugat faptul că acest lucru e o promoţie cu durată limitată.
Dimensiunile sunt de 60x60x57 îxlxa cm. Pentru dimensiunile necesare incorporării recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
Ca şi în cazul altor cuptoare moderne şi acest are autocurăţare catalitică. Mai exact, peteţii sunt căptuşiţi cu email pe care aderă grăsimea, iar aceasta e arsă la temperaturi mari.
O facilitate interesantă e cea de iluminare interioară care presupune că interiorul e iluminat aşa încât să vedeţi starea în care se află mâncarea.

Producătorul Hotpoint e unul american fiind deţinut de Whirlpool şi Haier. Despre Whirlpool probabil că ştiţi că e numărul 1 la nivel mondial. În consecinţă şi acest model e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa