Hotpoint FI7871SCIXHA, cuptor incorporabil multifuncţional

Pentru o bucătărie modernă recomand un cuptor incorporabil precum Hotpoint FI7871SCIXHA. Acesta e unul multifuncţional de 73 litri şi e echipat cu funcţie grill.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu e doar modern, ci şi premium. Are o multitudine de lucruri care ajută la prepararea unei mâncări cât mai bune.
Panoul de comandă e unul simplu, iar pe ecran se pot citi informaţii cu privire la temperatură, timp şi altele. Din imagine se mai poate vedea că e de culoare inox (o culoare neutră) aşa încât să se potrivească cu orice culoare ar avea mobilierul.

Păreri pro şi contra

Hotpoint FI7871SCIXHA coace uniform nu neaparat datorită faptului că este electric, ci şi ventilatorului care ajută laa distribuirea uniformă a aerului cald. Acest lucru face parte din tehnologic Multiflux.
Pentru o temperatură constantă aparatul este dotat cu control electronic al temperaturii. În acest fel schimbările de temperatură sunt minime.
Întreţinerea nu e complicată, în acest sens având curăţare catalitică care presupune că pereţii sunt căptuşiţi cu email care captează grăsimea şi o fac praf.
Pentru acest aparat producătorul menţionează o garanţie de 5 ani în cazul în care înregistraţi produsul pe site. Garanţia standard fiind de 2 ani, putând fi extinsă la mai mult.
Printre funcţiile de gătire se numără cea de grill (menţionată mai sus) şi cea pizza. Aparatul având în total 8 funcţii.
Montajul nu e unul complicat, dar e necesar să vă uitaţi pe schiţa prezentă online sau în manual.
Din păcate nu este echipat cu rotisor. Acesta nu e un neajuns prea mare deoarece se poate trăi şi fără aşa ceva.

Despre producătorul Hotpoint e de menţionat că aparţine de Whirlpool şi Haier. Din această cauză avem parte de un aparat cu fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa