Hotpoint FI7861SHWHHA, cuptor incorporabil alb cu grill

Cuptorul incorporabil din imagine este unul cu design clasic spre modern și este alb. Modelul se numește Hotpoint FI7861SHWHHA și sunt aparate care au design similar de la acest brand dacă bugetul vă permite. Mă refer la următoarele aparate electrocasnice: plită incorporabilă, cuptor cu microunde și hotă. Panoul de control este împărțit bine și nu este complet digital ca și la modelele de top, deoarece are mai puține tehnologii.

Chiar și așa va impresiona deoarece este un aparat multifuncțional și are funcție de curățare hidrolitică. Funcția de curățare diferă de la un model la altul, dar și eficiența este diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă cuptoarele arată diferit, ele au aceleași dimensiuni de incorporare și puteți lua liniștit orice mobilier, însă cuptorul poate fi pus sub blat sau mai sus dacă nu vreți să vă aplecați. Cuptoarele albe pot să arate bine și să fie performante, iar acest brand oferă niște soluții destul de atractive care impresionează la multe capitole. Dacă nu v-am convins cu acesta, puteți alege alt cuptor recent lansat.

Aveți numeroase opțiuni prezente pe panoul de control: grill, convecție, dezghețare, Pizza, iluminare, timer, Turbo, ventilare și altele. Toate acestea pot fi alese cu ușurință și îmi plac butoanele rotative retractabile care sunt tot mai des întâlnite pe noile cuptoare. Acestea simplifică designul aparatului și așa nu va umbla nimeni la el (mă refer la copii).

Păreri pro și contra

Sunt incluse câteva accesorii utile (două tăvi), însă veți avea nevoie și de altele. Face parte din generația nouă care oferă un sistem nou de distribuire a aerului cald numit Multiflux, astfel veți găti excelent indiferent de nivelul ales. În funcție de preparatul ales, trebuie să alegeți programul potrivit și anumiți parametrii. În general, rețetele vin însoțite cu instrucțiuni și pentru cuptor, dar cu timpul vă veți obișnui și nu trebuie să supravegheați tot timpul cuptorul.

Hotpoint FI7861SHWHHA are balamale soft close astfel că închiderea va fi una amortizată. Interiorul cuptorului poate fi curățat cu ajutorul aburului și această funcție este destul de cunoscută și eficientă.

Te-ar mai putea interesa