Hotpoint FI6 864 SH IX HA, cuptor incorporabil cu grill

Hotpoint FI6 864 SH IX HA este un cuptor incorporabil cu un volum de 73 litri care se adresează persoanelor interesate de un model multifuncțional cu consum mic de curent. Întreținerea sa nu e stresantă deoarece are funcția de autocurățare prin hidroliză (cu apă). Brandul e unul foarte cunoscut, iar cel mai bun lucru e faptul că e unul european cu sediul în Anglia. Știm cu toții că produsele europene sunt de calitate.

Acest model FI6 864 SH IX HA vine la un preț bun Vezi prețul special de azi »., iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu o multitudine de funcții utile.

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o capacitate generoasă de 73 litri (Electrolux EOF3C00X are un volum similar), consum redus de curent și multe funcții (mai exact 8).
Controlul aparatului se realizează mecanic, iar la panou e și un afișaj pe care sunt afișați diferiți parametri.
Unii preferă cuptoarele pe gaz, dar eu recomand cele electrice datorită faptului că sunt sigure, asigură o coacere uniformă și gătesc sănătos.
Printre ele 8 funcții aș enumera coacere, pâine, maxi cooking, ready2cook, grill turbo și aer forțat. Nu am menționat și treapta de pizza care te va ajuta să faci cea mai bună pizza.
Are o caracteristică numită soft closing care te va ajuta să nu trântești aparatul, mai exact ușa acestuia.

Pentru achiziția acestui model negru ar fi ușurința cu care poate fi întreținut, că are ventilator (acesta ajută la coacere uniformă) și volumul mare. Un mare plus e și faptul că brandul e unul din Uniunea Europeană, lucru care presupune calitate superioară a aparatului. Nu trebuie nici să vă faceți griji legate de fiabilitate deoarece e un aparat cu garanție de 2 ani care poate avea garanția mărită.

În concluzie, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine și care să te ajute să gătești mâncărurile preferate atunci acest model ar fi recomandarea mea. În trecut acest fel de electrocasnice consumau mult curent, dar acesta e foarte economic deoarece are clasa A+.
Dacă încă nu ai și o plită incorporabilă atunci găsești câteva modele Hotpoint la un preț ok.

Te-ar mai putea interesa