Electrolux EOF3C00X, cuptor cu clasa A și capacitate de 72 litri

Dacă sunteți în căutarea unui cuptor de 72 litri atunci vă recomand să vă uitați la modelul Electrolux EOF3C00X. Acesta vine de la un producător suedez, lucru care ne arată că e vorba despre unul serios. Mai mult, acesta e situat pe locul doi la nivel mondial privind producția de electrocasnice.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu construcție solidă și posibilitate gătire pe mai multe nivele.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de culoare inox și că panou de comandă e unul simplu.

Păreri pro și contra

Cuptorul Electrolux EOF3C00X e unul care se evidențiază prin mai multe lucruri utile, iar pe cele mai importante am să încerc să le evidențiez în rândurile care urmează.

  • Eficiența energetică a aparatului acesta e A, fiind vorba despre vechea clasă de eficiență energetică. Consumul aparatului e unul de 0,95 kWh per ciclu.
  • Capacitatea mare de 72 litri vă va permite să gătiți o cantitate mare de alimente în același timp.
  • Garanția standard a aparatului e una de 2 ani, dar dacă înregistrați aparatul atunci beneficiați de garanție 5 ani.
  • Aspectul e unul plăcut, fiind de culoare inox, iar materialul e unul anti amprentă.
  • Beneficiază de auto curățare, în cazul acestui model fiind vorba despre una catalitică.

Un lucru neutru care trebuie precizat e faptul că acest aparat are un design foarte plăcut, iar producătorul a primit premiul Consumer Choice Awards 2022.

De final trebuie să scriu că acest model se adresează celora interesați de una aparat calitativ de la un producător cu reputație foarte bună. Pe piață există multiple branduri, dar sunt mulți cei care aleg Electrolux tocmai datorită lucrurilor scrise mai sus.

Te-ar mai putea interesa