Hotpoint FI4 854 P IX HA, cuptor electric cu volum de 73 litri

Hotpoint FI4 854 P IX HA este un cuptor electric care nu doar arată bine, ci care e util pentru acasă, dar și în bucătăria unui restaurant. E un model multifuncțional adresat celora interesați de un aparat electric cu care să poată găti orice și oricât.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». E disponibil la pachet promo alături de o plită Luce, iar în această perioadă e disponibilă și o promoție cu 5 ani garanție (aceasta e o promoție limitată de timp).
Din imaginea de alături poți vedea că are un panou de comandă modern cu taste touch și ecran LCD. Culoarea argintie face ca aparatul să se potrivească de minune în orice bucătărie.

 

Capacitatea cuptorului FI4 854 P IX HA e una de 73 litri în condițiile în care majoritatea au undeva la 60 litri.
Are un număr de 8 funcții printre care aș aminti grill turbo (cum are și Hotpoint FI6 864 SH IX HA), pâine și Ready2Cook.
Consumul de curent e de 0,9 kWh, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Dispune de autocurățare de tip pirolitică. Acest lucru presupune că aparatul ridică temperatura până la 500 grade și distruge grăsimile. Acest proces e unul rapid, deci nu trebuie să stați cu orele sau ceva de genul.
Ușa are o caracteristică numită Soft Closing, iar aceasta presupune că ușa se închide ușor fără ca dvs. să fiți nevoiți să o închideți cu grijă.

Pro și contra

Eu aș alege acest model deoarece arată bine, vine cu dotări premium, dispune de piroliză (pentru curățare), are numite funcții, nu consumă mult curent și vine cu multiple accesorii (un grătar și două tăvi).
Costul de achiziție e unul adresat celora cu un buget mediu, iar acest lucru e singurul minus. Dar, dacă luăm în considerare că aparatul e unul de îndelungă folosință atunci prețul nu e prea important.

De final

Deci, dacă vrei să-ți amenajezi bucătăria cu electrocasnice incorporabile atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Avantajele majore ale unui cuptor electric spre deosebire de unul pe gaz ar fi că are ventilator, că are coacere uniformă și că gătirea e sănătoasă fără arderi de gaze.
Despre brandul producător trebuie spus că e unul de top, fiind deținut în parte de Whirlpool și de Haier. Whirlpool e numărul 1 mondial, iar cel de-al doilea e numărul 1 în Asia.

Te-ar mai putea interesa