Hotpoint E4D B C1, side by side cu 2 uși și 2 sertare

Side by side-ul Hotpoint E4D B C1 este un model care arată mult diferit de restul și se poate vedea din imaginea de jos. L-aș compara cu o combină frigorifică pentru că are o lățime de numai 70 cm și nu cu un frigider pentru că este destul de înaltă (195 cm). Chiar și așa vedem un volum total de 452 litri care este împărțit pe compartimente – frigide și congelator. S-ar putea să vă placă un frigider cu două și pentru că deschiderea ușilor nu va crea un disconfort (ușa nefiind foarte lată).

Mânerele nu sunt integrate și sunt destul de vizibile, fiind argintii iar aparatul este pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este o întrebare bună pentru că este mult diferit de restul aparatelor frigorifice. Tehnologia de răcire No Frost este prezentă pe aparatele mari și face ca dezghețarea să fie automată și cea manuală este prezentă doar pe aparatele accesibile (frigider, combine, lăzi și congelatoare). Side by side-urile reprezintă gama de top și nu sunt pentru oricine, deoarece ocupă mult spațiu, cel de sus fiind o excepție după cum am și menționat.

Panoul de control este pozițional la interior, astfel că veți avea acces la el doar dacă deschideți ambele uși ale aparatului. Sertarul special FoodCare zone este ideal pentru alimentele care nu trebuie ținute pe rafturi, deoarece necesită o temperatură mai joasă – 0 grade. Ventilatorul din frigider menține o temperatură de destul de uniformă și alimentele sunt conservate excelent.

Poate că vă place ideea de sertare la congelator pentru că veți avea acces mai ușor la alimente și nu trebuie să vă aplecați atâta. Bineînțeles, doar sertarul de jos oferă un volum mai mare și e mai încăpător. Un congelator de 150 litri este satisfăcător pentru acest buget și capacitate de congelare este una modestă dar de apreciat – 9 kg.

Concluzie

Aparatele de culoarea neagră arată bine în bucătăriile moderne și finisajul argintiu a fost destul de inspirat deoarece evidențiază foarte bine mânerele. Puteți să vă aprovizionați destul de bine cu un așa aparat – Hotpoint E4D B C1 – și aveți loc chiar și în congelator.

Te-ar mai putea interesa