Hotpoint BIWDHG961484EU, model incorporabil cu funcție uscare

Hotpoint BIWDHG961484EU e un aparat electrocasnic util celora care vor să-și amenajeze o bucătărie modernă cu aparate incorporabile de la un brand recunoscut și apreciat.
E o alternativă incorporabilă la modele precum Heinner HWDM-H10614B, eficiența energetică și restul caracteristicilor fiind similare.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate spăla pentru o familie compusă din 4-7 persoane.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Hotpoint BIWDHG961484EU are câteva lucruri care trebuie apreciate. Cele mai importante fiind:
Capacitatea mare de încărcare, întrucât are 9kg la spălare și 6 la uscare.
Centrifugarea (stoarcerea) se realizează la o viteză bună deoarece e vorba despre maxim 1400 rotații.
Printre numeroasele programe are și program rapid care durează 30 minute. Pentru spălare are 16 programe și ar trebui să amintesc de tehnologia AntiStain 100 care ajută la îndepărtarea petelor. Această tehnologie ajută la îndepărtarea a peste 100 tipuri de pete la 40 grade.
Dacă vreți să spălați haine din lână sau care se spală manual atunci puteți face acest lucru deoarece aparatul acesta e aprobat Woolmark având Woolmark Green.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, fiind vorba despre 45 decibeli la spălare, 70 la centrifugare și 55 la uscare.
Motorul tip inverter ajută la economisirea de resurse, o spălare cu fără prea mult zgomot și o durabilitate mai mare a aparatului.

Aparatul BI WDHG 961484 EU e perfect pentru acea bucătărie care să arate modern și minimalist în același timp. Cu electrocasnice incorporabile reușim să facem o bucătărie care nu arată a bucătărie, ci a spațiu de petrecut timpul precum un living sau ceva asemănător.

Despre producătorul Hotpoint trebuie scris că din Statele Unite și că are o lungă istorie. Există din 1911 și în prezent e deținut de Whirlpool și GE. Produsele acestora sunt unele premium și cu fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa