Heinner HWDM-H10614B, model cu uscător și motor Inverter

Heinner HWDM-H10614B e un electrocasnic 2 în 1 tip mașină de spălat cu uscător. Conform producătorului, acest model e unul suficient pentru o familie formată din 5 persoane.
Încă de la început trebuie să scriu că acest aparat are o eficiență energetică sporită, fiind vorba despre clasa E la spălare+uscare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al caracteristicilor.
Panoul de comandă e unul simplu, iar pe aparat se văd inscripții precum Pure Stream, PureJet și inverter.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HWDM-H10614B e unul ușor de folosit, iar din această cauză are integrate doar tehnologii și funcții utile.
Aș dori să subliniez faptul că standard are garanție 2 ani, dar dacă înregistrați produsul pe site la producător atunci beneficiați de garanție 5 ani.
Consumul energetic unul redus de 59 kWh la 100 spălări și 376 kWh la 100 spălări+uscări. Pe eticheta energetică e comunicat și faptul că are un nivel maxim de zgomot de 71 decibeli.
Numărul de programe e unul mare fiind vorba despre programe de spălare și uscare. Cele de spălare sunt 13 la număr, iar cele de uscare sunt două. Are și program rapid de spălare de 15 minute, fiind adresat rufelor nu prea murdare.

Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 58x60x85 axlxî cm. Acest lucru nici nu ar fi fost posibil din moment de are o capacitate de încărcare de 10kg la spălare.

Concluzia mea legată de acest electrocasnic e că se va dovedi mai mult decât util într-o gospodărie cu 4-5 persoane, iar pe parcursul utilizării sale o să vă recuperați banii. Asta deoarece are o eficiență energetică superioară, după cum am scris mai sus.
Brandul Heinner e unul românesc, iar produsele lor sunt unele calitative la prețuri corecte.

Te-ar mai putea interesa